Vica Blochina se destăinuie: “Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, aș fi fost o femeie normală”


Originară din Lituania, Vica Blochina este stabilită în România de mai bine de 20 de ani și este un nume cunoscut în showbizul autohton. Relația cu Victor Pițurcă și participarea la numeroase show-uri TV i-au adus notorietate. 


În trecut, Vica Blochina a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe fostul antrenor al naționalei de fotbal Victor Pițurcă. Pe vremea aceea, ea avea doar 20 de ani, iar el avea 39. 

Deși era însurat, Vica a acceptat rolul de amantă timp de mulți ani și chiar i-a dăruit acestuia un fiu, pe nume Edan. Băiatul locuiește de un an cu Victor Pițurcă

Vica Blochina a făcut recent câteva mărturisiri despre relația cu fiul ei, cu Victor Pițurcă, dar și despre regretele pe care le are atunci când vine vorba de trecutul ei. 

"Câteodată stau și mă gândesc...știi care e faza? Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală.

Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut.

Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc", a declarat Vica Blochina pentru WOWnews.

  • Vica Blochina se destăinuie: “Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, aș fi fost o femeie normală”

related posts

Modifică setările cookies