Vica Blochina, mesaj disperat pe Instagram. „Am mare nevoie de ajutorul vostru”


Vica Blochina a făcut apel la fanii ei de pe rețelele sociale pentru a o ajuta într-o problemă personală. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a dezvăluit că e gata să ofere recompensă generoasă.


Vica Blochina și-a pierdut motanul și a dat sfară-n țară pentru a încerca să-l găsească. Ea a anunțat că oferă 1.500 de lei celui/celei care îi găsește felina.

Dragii mei, am mare nevoie de ajutorul vostru. Azi dimineață mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc f mult.. A dispărut azi dimineață în zona Episcop Chesarie, Piața Coșbuc. Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc, să dați share la postarea mea sau dacă ați văzut-o sau găsit-o să-mi scrieți neapărat. Ofer recompensă. Vă mulțumesc mult”, a scris Vica pe Instagram, miercuri seară.

Fanii ei au venit imediat cu sfaturi, în încercarea de a o liniști.

E castrat? Căci dacă nu, din cauza asta a fugit. Încearcă seara să îl strigi, căci ziua e trafic și gălăgie și se ascunde (...) Nu îți face griji. Își știe bine mirosul, și al lui și al casei. Dar continuă și tu să cauți seara. Îți urez mult succes și sper să postezi curând că e acasă înapoi”, i-a recomandat o prietenă.

Citește șiVica Blochina, poziții incendiare la ora de pilates! Cum s-a filmat vedeta

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

 

În vara anului trecut, Vica a suferit enorm după ce i-a murit iubitul Joy, un cățel din rasa Yorkshire pe care l-a îndrăgit vreme de 9 ani. L-a înlocuit cu un Pomeranian, pe care l-a cumpărat cu aproximativ 1.000 de euro.

Vica Blochina este mare iubitoare de animale În aprilie 2019, după moartea lui Răzvan Ciobanu, Vica a vrut să adopte una dintre pisicile sale din rasa Sphynx. Felina a ajuns, până la urmă, la un prieten de-ai designerului vestimentar.

Fotografii: @vica_blochina

Vezi și VIDEO: Vica Blochina și-a pierdut motanul. Vedeta oferă o recompensă celui care îl găsește

  • Vica Blochina, mesaj disperat pe Instagram. „Am mare nevoie de ajutorul vostru”

related posts

Modifică setările cookies