Vlăduța Lupău, din nou pe mâna medicului estetician! Artista s-a filmat chiar în timpul intervenției


Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere susține că nu are operații estetice și că singurile intervenții pe care și le-a făcut de-a lungul timpului sunt non-invazive. Recent, a trecut din nou pe la medicul estetician, iar mai apoi le-a arătat fanilor totul!


Vlăduța Lupău pune mult preț pe aspectul său fizic și trece des pe la medicul estetician, dar nu pentru operații chirurgicale, ci pentru proceduri non-invazive. De data aceasta a decis să își injecteze, din nou, acid hialuronic în buze, pentru a obține efectul pe care și l-a dorit.

Cum este foarte apropiată de fanii săi din mediul online, artista a filmat întreaga procedură și le-a explicat acestora când se vor vedea primele rezultate de după intervenție.

„Am venit, momentan sunt dată cu ruj și creion. O să mă șterg și o să îmi aranjeze buzele. Abia aștept. Aș vrea să fie așa cum sunt acum dată cu contur și ruj. Cu siguranță mâine-poimâne, este efectul ăla de care zice toată lumea…bot de rață. Deci, practic rezultatul pe care eu mi-l doresc o să se vadă în două-trei zile”, a spus Vlăduța Lupău.

Sursă foto: Intagram

  • Vlăduța Lupău, din nou pe mâna medicului estetician! Artista s-a filmat chiar în timpul intervenției

related posts

Modifică setările cookies