Vlăduța Lupău, în ultimul trimestru de sarcină: “Începem numărătoarea inversă...”


Vlăduța Lupău radiază de fericire! Îndrăgita artistă mai are mai puțin de zece săptămâni până când își va strânge la piept comoara. 


Vlăduța și soțul ei, Adi Rus, se pregătesc să devină părinții unui băiețel. Artista se află în ultimul trimestru de sarcină și a postat pe Instagram câteva imagini adorabile cu burtica de gravidă. 

Fotografiile sunt însoțite și de un mesaj emoționant: "Începem numărătoarea inversă…știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le traiesc. Dar…mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet…iar la vremea dată să-l aduci pe lume…Abia te aștept micuțule".

Adi Rus a reacționat imediat la postarea soției sale. “Love youuu”, a scris fostul fotbalist. 

“Cu siguranță vei fi cea mai șmecheră mămică”, “Piele de găină”, “Doamne ajută să ajungi cu bine la final! Ești minunată!”, “Ești superbă, Vlăduța dragă!”, “Doamne, ce pozici! Vă iubesc”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți.

Fotografii: Instagram

  • Vlăduța Lupău, în ultimul trimestru de sarcină: “Începem numărătoarea inversă...”

related posts

Modifică setările cookies