Vlăduța Lupău și-a amenajat în curte o cadă cu hidromasaj. Cum a pozat cântăreața în costum de baie


Ideea de a avea propriul jacuzzi în care să te relaxezi în zilele însorite de vară, chiar în curtea casei tale, este un vis la care mulți aspiră. Vlăduța Lupău este una dintre artistele din România care și-a îndeplinit această dorință și a împărtășit imediat vestea cu fanii. 


Cântăreața și-a transformat grădina într-o într-un colțișor de rai, mai ales după ce și-a plantat mai multe plante decorative și a instalat și o cadă cu hidromasaj. Recent, Vlăduța Lupău a profitat de zilele căldurase la început de mai și a făcut o baie, etalându-și silueta într-un costum de baie roșu, decoltat. 

„Casa visurilor mele e acasă”, a scris cântăreața pe re. Ea a dat de înțeles că se simte la fel de bine ca într-o vacanță în Maldive. 

„Nu este vacanță mai frumoasă decât zilele cu tine acasă”, a mai adăugat Vlăduța în dreptul unei imagini cu fiul ei Iair. Vezi galeria foto de mai jos. 

Fanii i-au răspuns cu mesaje de apreciere: „Ești superbă”, „Foarte frumoasă ești”, „Ador!”; 

 

Vlăduța Lupău este cunoscută pentru vacanțele exclusiviste pe care le alege. Recent s-a întors din Africa, unde a vizitat mai multe locații de vis. Anul acesta, se pare, își dorește să petreacă mai mult timp acasă, în compania fiului ei. 

Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău

Vezi și: 

  • Vlăduța Lupău și-a amenajat în curte o cadă cu hidromasaj. Cum a pozat cântăreața în costum de baie

related posts

Modifică setările cookies