Vlăduța Lupău și-a injectat acid în buze! Cum arată acum frumoasa cântăreață


Vlăduța Lupău, una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, și-a dorit o schimbare de look, motiv pentru care a apelat la medicul estetician. Procedura este non-invazivă, iar fanii au rămas surprinși să vadă cum arată acum, după ce a plecat din cabinetul specialistului. Iată prima fotografie cu artista după ce și-a injectat acid hialuronic în buze.


Intervențiile estetice sunt din ce în ce mai dese, mai ales în rândul vedetelor. Unele preferă să își facă schimbări majore la nivelul feței și corpului, însă nu și în cazul Vlăduței Lupău. Artista a vrut să își contureze buzele printr-o procedură non-invazivă, iar rezultatul i-a dat pe spate pe internauți.  

„Când a fost ultima dată la București să fac proba la rochia de la botez am fost la doamna doctor. Sunt foarte încântată de cum a reușit să le aranjeze”, le-a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor de pe Instagram.

Ce vrea să facă Vlăduța Lupău cu banii de la botezul fiului ei

La marele eveniment au participat nu mai puțin de 700 de persoane. Suma exactă lăsată de aceștia la final nu este cunoscută, însă Vlăduța Lupău a declarat, în mediul online, că banii vor fi investiți, eventual, într-un apartament în Dubai.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte.

Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, în mediul online.

Sursă foto: Instagram/Vladuta Lupau

 

  • Vlăduța Lupău și-a injectat acid în buze! Cum arată acum frumoasa cântăreață

related posts

Modifică setările cookies