Recent, Andreea Bălan a serbat un an de relație alături de Victor Cornea. Cei doi se înțeleg de minune și mereu vorbesc despre cât de mult se iubesc.

Andreea Bălan, pusă în fața unei întrebări dificile

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan a divorțat de George Burcea, tatăl celor două fetițe pe care le au împreună. După câtva timp, l-a cunoscut pe Victor Cornea, care nu i-a devenit doar iubit, ci a devenit și un sprijin important pentru fetițele sale.

Cu toate că se iubesc foarte mult, iar lucrurile evoluează din ce în ce mai rapid între ei, Andreea Bălan a mărturisit că nu se vede, din nou, mireasă, deoarece divorțul a învățat-o că actul nu garantează o viață fericită în doi.

Cu toate acestea, zilele trecute, Andreea Bălan a primit întrebarea despre căsătorie, dar nu din partea lui Victor Cornea, ci chiar din partea fiicei sale mai mari.

Fiica Andreei Bălan se aștepta la o logodnă

Ella, fiica cea mare a Andreei Bălan, i-a pus mamei sale o întrebare care a uimit-o. Acestea, fiica cea mica a artistei și Victor Cornea se aflau în mașină când, la un moment dat, tenismenul a coborât, spunând că intră până într-un magazin.

Profitând de ocazie, fata cea mare a întrebat-o pe Andreea Bălan dacă Victor nu îi pregătește vreo surpriză și revine cu un inel: „Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante, și te cere în căsătorie, și zice <<Mami, vrei să fii soția mea?>>”.

Fetița a avut dreptate, parțial însă, deoarece Victor Cornea s-a întors cu un buchet de bujori pentru Andreea, dar și cu câte o floare pentru fiecare din fiicele ei.


Sursa foto: Instagram