5 lucruri pe care nu le stiai despre jucariile sexuale


Indiferent ca esti singura sau doar vrei sa iti condimentezi relatia de cuplu, jucariile sexuale reprezinta un real ajutor la care poti apela. Sex shop-urile nu mai sunt de mult timp ascuse pe stradute intunecate, asa ca ai de unde alege. Nici macar subiectul nu mai e considerat tabu, ba chiar jucariile sexuale sunt considerate a fi necesare. Asa ca, citeste cele 5 lucruri mai putin stiute despre jucariile sexuale.


1.Vibratoarele au fost inventate pentru a trata bolile mentale
Primul vibrator inventat cantarea in jur de 18 kilograme si era folosit pentru tratarea femeilor ‘nebune’. El a fost inventat de un doctor britanic si era folosit pentru a le provoca orgasme femeilor si pentru a le vindeca astfel de isterie. Cativa ani mai tarziu, au fost facut variante care le puteau fi date acasa pacientelor.

2. Se vand si pe timp de criza
Chiar pe timp de criza, femeile vor sa se distreze. In timpul recesiunii, jucariile sexuale au continuat sa se vanda la aceleasi preturi ca si pana atunci. Incasarile nu doar ca nu au scazut, dar au chiar crescut. In 2009, unele companii producatoare de jucarii sexuale au reportat profituri de pana la 20% mai mari.

3. De ce au forma de animale
Te-ai intrebat vreodata de ce vibratorul ‘iepure’ are aceasta forma ? Ei bine, din motive... legale. In Japonia, jucariile sexuale care arata precum un penis sunt ilegale, asa ca o companie producatoare a ales forma unui iepure in schimb.

4. O femeie din doua are vibrator

Daca in anii trecuti femeile erau oarecum rusinate sa foloseasca jucarii sexuale, acum li se pare ceva normal. Numarul femeilor care detin vibratoare a crescut. Pana acum, doar o femeie din cinci detinea un vibrator, dar studiile recente arata ca acum 50% dintre femei au cate unul.

5. Barbatii nu sunt speriati de jucariile sexuale
Femeile au recunoscut ca cea mai mare teama a lor este reactia partenerului la aflarea vestii ca detine jucarii sexuale. Se pare ca in realitare, barbatii nu sunt deloc deranjati de acest lucru. 81% dintre femei declara ca le folosesc in timpul partidelor de sex cu iubitul.

 

related posts

Modifică setările cookies