Lucrul pe care nimeni nu ti-l spune niciodata despre sex


Ceea ce niciodata nu vei auzi despre sex este ca pe masura ce inaintezi in varsta va trebui sa inveti sa gandesti altfel. Nu vei mai putea folosi aceleasi miscari si pozitii ca la 20 de ani si trebuie sa inveti sa te adaptezi pe masura varstei.


"Barbatii sunt invatati sa gandeasca depre actul sexual doar prin intermediul penetrarii", declara specialistul in relatii Joe Kort. Cand barbatii trec de varsta de 50 de ani si simt ca nu-si mai pot satisface partenera de viata ca atunci cand aveau 20, sunt devastati si masculinitatea lor este la pamant.

Le este destul de greu sa invete sa gandeasca in alti termeni, iar sfatul specialistului in materie de relatii sexualeeste ca ar trebui sa treaca peste gandul ca sexul este echivalentul penetrarii. Faptul ca totul se transforma intr-o tragedie este doar din vina culturii si a societatii in care traim.

Mai mult de 75% dintre femei oricum nu au orgasm vaginal, asa ca barbatii ar trebui sa incerce sa se foloseasca si de alte parti ale corpului in afara de organul genital. Ar trebui sa puna mai mult accentul pe atingeri si pe imaginatie si sa nu se mai lase devastati atat de usor.

Barbatii ar trebui sa se gandeasca ca femeilor le provoaca placere si sexul anal. Tot Joe ne sfatuieste ca un masaj al prostatei poate ajuta la cresterea in intensitate a orgasmului.

Ideea de sexualitate se poate regasi si in jucarii si in alte metode, asa ca iata inca o solutie salvatoare pentru barbatii care se gandesc ca nu-si mai pot satisface sotiile daca au trecut peste varsta de 50 de ani.

Prin simplul fapt ca incearca sa-si schimbe mentalitatea si se adapteaza din mers, barbatii mai in varsta s-ar putea sa descopere ca aceste noi modalitati de satisfacere a partenerei sunt mai placute.

related posts

Modifică setările cookies