5 semne ca un baiat te place cu adevarat, chiar daca o face pe inaccesibilul. Le-ai observat?


Il suni, dar nu iti raspunde. Te invita in oras si mai apoi anuleaza, pe motiv ca a intervenit ceva in program. E ciudat, nu? Te place sau nu te place? Nu mai intelegi nimic.


Oare ce vrea de la tine? Cand il vezi ca se comporta asa, renunti sau intri in jocul lui? Ce faci in continuare depinde cat de mult iti place si daca sentimentele sunt reciproce. Iata insa cum se da de gol atunci cand te place:

Incepe sa se comporte diferit

Vorbeste mai tare, face glume, incearca sa iasa in evidenta cu orice pret, doar ca sa se asigure ca il observi. Acest gen de comportament e evident mai ales atunci cand e intr-un grup de prieteni. Daca iesi impreuna cu el si gasca, iar el incepe sa fie diferit fata de cum il stii, sigur te place.

Se apropie de tine

Cand va vedeti, sta aplecat spre tine si incearca sa micsoreze spatiul care va desparte. Nu-i place distanta dintre voi si chiar daca o face pe inaccesibilul, vrea sa te stie langa el.

Se aranjeaza mai mult decat de obicei

Daca vezi ca in momentul in care aveti intalnire sau stie ca urmeaza sa va vedeti e mai aranjat, poarta haine mai frumoase, foloseste mai mult parfum decat de obicei, e semn ca te place. Nu ar depune atat de mult efort pentru o persoana de care nu ii pasa, crede-ne.

Incearca sa te ajute

Stie ca esti in impas, ca ai o problema sau ca nu reusesti sa faci singura ceva, asa ca se ofera sa iti ofere o mana de ajutor. E unul dintre cele mai sigure semnale pe care ti le poate transmite pentru a-ti arata ca ii pasa de tine.

Te ignora complet

Unii dintre baietii adopta strategia "nu-mi pasa". Asta inseamna ca pentru lungi perioade de timp, nu te baga in seama si se preface total indiferent. Trebuie insa sa fii foarte atenta la aceste semnale si sa te asiguri ca ceea ce incearca sa-ti spuna e corect. Exista posibilitatea ca el sa nu fie interesat. Indeparteaza-te daca simti ca nu e pregatit pentru o relatie.

  • 5 semne ca un baiat te place cu adevarat, chiar daca o face pe inaccesibilul. Le-ai observat?

related posts

Modifică setările cookies