5 tipuri de femei care pun barbatii pe fuga


Oricat de sexy si de atragatoare ar fi, daca o femeie se incadreaza intr-una din urmatoarele tipologii, cu siguranta nu va avea succes in dragoste!


Cea care isi plange de mila
Ei bine, aceasta femeie este un adevarat calvar pentru partenerul ei! Vesnic nesatisfacuta, chiar si dupa un orgasm intens, aceasta este nemultumita de orice detaliu din viata de zi cu zi sau din cea amoroasa! Cu cat de rapid cucereste un barbat, cu atat de repede este parasita!

Feminista convinsa
Este independenta, are o cariera de succes si este ferm convinsa ca nu are nevoie de niciun barbat alaturi de ea. Acest lucru il enerveaza teribil pe partenerul ei, intrucat acesta din urma vrea sa fie "seful" relatiei. Iar daca feminista nu cedeaza, ea nu reprezinta o adevarata provocare, asa ca de indata ce va ajunge in patul lor, va fi data la o parte.

Materialista
Oricat de multi bani ar avea un barbat, el nu-si doreste o femeie care sa stea cu el din interes. Materialista va fi intotdeauna interesata de masini scumpe, vile cu piscine si excursii in strainatate si, daca se poate, de cardul pentru cumparaturi. Partenerul ei va investi in ea, insa doar pana la un punct!

Perfectionista
Aparent, este o femeie perfecta, cu o viata perfecta. Extrem de ingrijita si foarte atenta cu lucrurile ei, cu o stare de spirit foarte buna in orice moment, aceasta se dovedeste a fi mai degraba superficiala. Cu ea, barbatul nu va putea iesi la un picnic sau cu cortul, nu va putea bea bere sau manca usturoi si nici nu va avea voie sa vorbeasca putin mai murdar! Asa ca, de cele mai multe ori, partenerul ei o va lasa singura in lumea ei!

Geloasa
Este permanent suspicioasa si lipsita complet de incredere in ceea ce priveste viata amoroasa. Ii pune partenerului zeci de intrebari, il suna foarte des si il verifica in mod constant! Ba mai mult, tine minte chiar si cel mai mic detaliu din relatia lor, chiar daca acesta s-a intamplat cu 10 ani in urma. Sa fim serioase, cui ii place sa fie sub lupa non-stop? Partenerul se va satura si el la un moment dat!
 

  • 5 tipuri de femei care pun barbatii pe fuga

related posts

Modifică setările cookies