Flirtul pe internet. De ce reguli trebuie sa tii cont in lumea virtula


In aceasta lume agitata, se pare ca cea mai simpla metoda prin care poti sa-ti intalnesti partenerul este cea online.


Inainte de a avea parte de o "intalnire virtuala", trebuie sa afli cateva reguli de baza. Ai in continuare cateva sfaturi care sa te ghideze in acest labirint al internetului.

Ce ai voie sa faci in conversatiile pe internet:

1. Fii cinstita. Realizeaza-ti o descriere cat mai aproapiata de realitate si incearca sa pui la profil o poza recenta. Nu incerca sa o modifici pentru a parea mai inalta, mai slaba sau sa modifici in Photoshop micile defecte.

2. Jargonul. Invata sa traduci limbajul online intr-o limba comuna. Daca se descrie drept "dragalas", tu citeste "dolofan". Daca iti marturiseste ca i se spune adesea ca este "chipes", tu trebuie sa intelegi ca cea care ii spune acest lucru este mama sa.

3. Matematica. Daca suna prea bine pentru a fi adevarat, trebuie sa dai dovada de realism si sa mai scazi cativa centimetri din inaltimea pe care ti-a spus-o, sa-i injumatatesti venitul si mai adaugi 10 ani la varsta relatata.

4. Testul telefonului. Te-ai indragostit de felul in care iti vorbeste prin e-mailuri, atunci tot ce-ti mai ramane de facut este sa-l supui la testul telefonului si sa vezi daca discutia decurge la fel de lin si de dulce precum in scris.

5. Pasi mici. Chiar daca simti ca este deja o chimie intre voi, trebuie sa iei lucrurile incet. Alege locuri publice pentru prima intalnire, iar daca te invita la el acasa, nu merge daca nu esti pregatita pentru nivelul urmator al relatiei.

Ce nu ai voie sa faci in conversatiile pe internet:

Nu divulga informatii personale. Nu-i spune adresa exacta sau alte informatii personale. Chiar daca majoritatea site-urilor de acest fel sunt perfect normale, nu ai vrea sa te trezesti cu vreun maniac care sa-ti sune la usa in miez de noapte pentru ca nu ai avut timp sa-i raspunzi la e-mail.

related posts

Modifică setările cookies