Test de personalitate. Află mai multe despre cum funcționează mintea ta, în funcție de primul animal pe care îl vezi în imagine


Psihobiologul și laureat al Premiului Nobel Roger W. Sperry a descoperit că cele două emisfere ale creierului (stânga și dreapta) funcționează diferit, iar modul în care gândești depinde de care dintre părți este dominantă. Pe baza cercetărilor sale, există numeroase teste care pot determina procesul de gândire și trăsăturile de personalitate.



Bright Side vine cu un test care să te ajute să afli mai multe despre tine și trăsăturile tale de personalitate.

Privește cu atenție imaginea de mai jos. Care este primul animal pe care l-ai văzut? 

Tigrul

Dacă ai văzut prima dată tigrul, atunci emisfera stângă a creierului tău este mai activă decât cea dreaptă. Ești o persoană analitică, foarte orientată spre obiective și organizată. Atunci când te confrunți cu o problemă, ai tendința de a fi logic, calculat și obiectiv.

Cu toate acestea, uneori, pentru că știi că decizia pe care ai luat-o a fost luată după multă timp de gândire, ai tendința de a fi inflexibil. Așadar, este recomandabil să asculți părerea celorlalți și să o iei și tu în considerare. 

Trăsăturile tale de personalitate:

- Organizat: Faci lucrurile într-un mod planificat corespunzător.

- Precis: Ai obiective clare și faci tot ce este posibil pentru a le atinge.

- Rațional: Emoțiile și sentimentele nu te împiedică să îți atingeți obiectivele.

- Logic: Ai aptitudini pentru matematică, știință și succesiunea ideilor.

- Realist: Lumea ta este foarte reală. În ea, nu este loc pentru basme și ficțiune. În mod similar, oricât de mărețe ar părea obiectivele tale pentru alții, știi că sunt realiste și realizabile.

Maimuța

Dacă ai văzut prima dată maimuța, atunci emisfera dreaptă a creierului este mai activă. Ești o persoană creativă și plină de idei inovatoare. Când te confrunți cu o problemă, te bazezi mai mult pe intuiție (care de cele mai multe ori este corectă) decât pe gândirea critică.

Știi foarte bine că fiecare pas pe care îl faci în viață este o lecție pentru tine și că inclusiv să pierzi este un pas spre atingerea obiectivelor tale. Pentru tine, călătoria este mai importantă decât obiectivul. Deoarece ești un visător, te pierzi adesea în propriul tărâm al viselor. Este esențial ca din când în când să acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău.

 

Trăsăturile tale de personalitate:

- Impulsivitate: Faci lucrurile în mod spontan. Ai un talent pentru a adopta o abordare ieșită din comun.

- Emoțional: Îți pasă foarte mult de foarte multe lucruri. Îți petreci timpul meditând și acționezi pe baza sentimentelor.

- Creativ și artistic: Ești priceput la muzică, arte și alte discipline creative.

- Intuitiv: Nu faci o listă de lucruri de făcut și nu te ghidezi după reguli. Rezolvi problemele în mod intuitiv.

- Visător: Ai vise pentru viață mai degrabă decât obiective și depui efort pentru a realiza aceste vise.

Foto: Bright Side

related posts

Modifică setările cookies