Test de personalitate! Află dacă ești spontan sau analitic în funcție de ceea ce vezi prima dată în această imagine


O nouă iluzie optică s-a viralizat pe rețelele de socializare și promite să-ți dezvăluie din trăsăturile tale de personalitate. Ești spontan sau analitic? Privește cu atenție imaginea de mai jos și spune ce vezi prima oară. 


Imaginea care fascinează ochiul privitorului a fost distribuită de contul TikTok PsychologyLove100, scrie MSN.com.

Potrivit contului de socializare, ceea ce vezi mai întâi în imaginea de ansamblu determină dacă ești o persoană intuitivă sau una cu gândire logică. 

Dacă ai văzut prima dată niște urși

Dacă ai văzut mai întâi trei urși, ai o minte analitică, ești bun la analizarea faptelor și cifrelor și ai o abordare logică. Nu acționezi din impuls. Preferi o abordare pas cu pas a lucrurilor.

Din clipul care s-a viralizat pe TikTok aflăm că persoanele care gândesc logic tind să folosească convenții și regulamente pentru a-și organiza procesul de gândire.

Acest lucru se manifestă, de asemenea, în dezbateri și argumente, unde o persoană logică va avea un proces de gândire mai orientat spre detalii decât alții.

Persoanele care gândesc analitic tind să nu vadă o problemă ca pe un întreg. Acest lucru îi face să fie deosebit de buni la rezolvarea problemelor pentru că sunt mereu atenți la detalii.

Dacă ai văzut prima dată niște munți

Oamenii care au văzut munții înaintea urșilor sunt „gânditori intuitivi”, se spune în clip.

Acest lucru înseamnă că au tendința de a-și urma instinctele, care de obicei sunt corecte, atunci când se confruntă cu probleme.

De asemenea, aceste persoane au încredere în intuiția lor, chiar și atunci când alte persoane le dau au sfaturi contrare. 

Acest mod intuitiv de a aborda lucrurile înseamnă, de asemenea, că uneori le pot scăpa detalii și se bazează pe experiența lor anterioară pentru a lua deciziile corecte.

Această trăsătură nu înseamnă că persoanele intuitive sunt indecise, deoarece tind să fie eficiente când vine vorba de luat decizii.

Foto: @TikTok PsychologyLove100

related posts

Modifică setările cookies