Feng Shui pentru sex mai bun. Descopera ce schimbari trebuie sa faci in dormitor pentru a-ti spori energia sexuala


Daca lucrurile n-au mai mers la fel de bine ca odinioara in dormitor sau simti, pur si simplu, ca s-ar putea imbunatati, ai putea respecta sfaturile de mai jos, oferite experti in Feng Shui.


Multi oameni cred cu tarie in Feng Shui, o filosofie chineza bazata pe folosirea fortelor naturale pentru a ne imbunatati stare de spirit si a aduce fericire si armonie in viata noastra.

Daca vrei sa te bucuri de beneficiile acestei discipline milenare asupra vietii tale sexuale trebuie sa incepi prin a identifica coltul sud-vestic al dormitorului tau. Fiecare punct cardinal este legat de un anumit aspect al vietii tale, iar sexualitatea ii corespunde sud-vest-ului.

Vrajeste-ti iubitul cu aroma de vanilie

Vei avea nevoie de ulei cu aroma de vanilie si de un arzator pentru uleiurile parfumate. Asaza-le in coltul sud-vestic al dormitorului. Potrivit expertilor in Feng Shui, legatura fizica cu iubitul tau se va imbunatati considerabil. Lumanarile cu aroma de ceai induc si ele sentimente de dragoste si energie pozitiva.

Indeparteaza toate oglinzile din dormitor

Se pare ca oglinda te face sa te gandesti la infidelitate. Daca nu poti renunta la o oglinda, asigura-te ca, macar, nu sta in fata patului. De asemenea, incearca sa nu tii dispozitive electronice in dormitor: televizorul, computerul si alte device-uri similare emana energie negativa. Si echipamentele de fitness distrug, se pare, atmosfera romantica.

Culori si accesorii

Daca vrei sa-ti incarci dormitorul cu energie sexuala pozitiva, peretii dormitorului tau ar trebui vopsiti in nuante de galben. Galbenul este un adevarat liant in relatiile personale. Pentru a avea parte de fericire si comunicare buna, asaza cate o farfurioara de sticla de o parte si de alta a patului si pune lumanari roz in ele. Pentru un plus de pasiune, agata o draperie corai deasupra usii. Da energie pozitiva si indeparteaza dorinta de a insela.

Pozitia patului

Asigura-te ca patul nu este asezat vizavi de usa pentru ca acest lucru poate avea un efect negativ asupra ta si a iubitului tau. Daca ai un pat cu picioare, nu umple spatiul de sub el cu lucruri care nu au loc in alta parte pentru ca pot crea o energie negativa. Locul pe care iti pui capul ar trebui sa fie indreptat spre nord si nu ar trebui, in niciun caz, sa fie sub o fereastra. De asemenea, ar trebui sa fie intr-o zona cat mai indepartata de usa. Picioarele tale n-ar trebui sa fie indreptate spre usa, pentru ca energia iese prin picioare si dispare pe usa.

Obiecte de arta

Daca iti place arta, alege doar picturi si sculpturi care sunt vesele si pasnice. Chiar daca esti o persoana foarte religioasa, specialistii in Feng Shui iti recomanda sa eviti sa agati simboluri religioase pe pereti.

related posts

Modifică setările cookies