Fetelor, pregatiti-va! Vibratorul viitorului se apropie


Intr-o lume in care tehnologia evolueaza atat de rapid incat cu greu mai tinem pasul cu modelele de telefoane si televizoare, industria sexului nu avea cum sa nu profite de acest avans. Dar v-ati intrebat vreodata cum arata viitorul in materie de jucarii sexuale?


La conferinta din Beverly Hills dedicata “produselor care produc placere”, marii producatori din industrie au prezis ca, in primul rand, vibratorul viitorului nu va arata ca un penis, ci va avea o forma unica, deloc asemanatoare cu cele obisnuite, falice, scrie revista online Slate. Designul va aminti mai degraba de obiectele de arta decat de accesoriile atat de intalnite in industria pornografica, iar motorul nu va face deloc zgomot. Desigur, vibratorul de noua generatie va fi prietenos cu mediul, din materiale ecologice.

Ethan Imboden, numele din spatele unui brand celebru pentru jucariile sexuale cu un design futuristic, a mizat de la iinceputul anilor 2000, pe o estetica aproape complet asexuala. Se saturase de materialele de proasta calitate, unele dintre ele chiar toxice, de formele de prost gust, lipsite de orice considerent artistic si, cu toate ca a fost luat peste picior de competitorii sai, astazi se poate felicita pentru decizia de atunci.

Acum firma lui a scos pe piata un vibrator inspirat parca din filmele SF. Arata ca o manusa minimalista pe care o prinzi direct pe buricele degetelor, alimentat de o bratara prinsa de incheietura mainii. Cu el industria jucariilor sexuale a devenit una a gadgeturilor, fara indoiala. Nu degeaba filmul de promovare contine imagini cu Sigourney Weaver in costumul purtat pe platoul de filmare de la “Alien”. Cu el pe mana devii un super-om, se lauda inventatorul, iar editorii de la Gizmodo l-au numit “probabil cea mai tare jucarie sexuala inventata pana acum”.

Voi l-ați încerca?

  • Fetelor, pregatiti-va! Vibratorul viitorului se apropie

related posts

Modifică setările cookies