La început nu scăpai de el, iar acum a luat distanţă după doar câteva întâlniri? Află cum să îl păstrezi lângă tine!


Credeai că toată lumea e a ta, mă rog, a voastră, că el e alesul şi, că vorba cântecului „gândiţi la fel, simţiţi la fel!” După care...pauză! Răspunde cu “da” şi “nu” la mesaje ( asta când răspunde), nu mai e la fel de drăgăstos şi devine brusc ocupat dacă îi propui ceva. Ce se întâmplă şi ce ai de făcut?


1.Calmează-te! E normal!
Chiar dacă e îndrăgostit de tine, e natural ca din când în când majoritatea bărbaţilor să ia o oarecare distanţă ca să simtă că nu îşi pierd independenţa. Până la urmă, cel mai probabil, dacă ai vedea că el te sufocă incontinuu, ai da şi tu înapoi. Un tango pasional e cel care ilustrează cel mai bine o relaţie-mai ales la început: când unul se apropie prea mult, celălalt se retrage. De cele mai multe ori (nu întotdeauna), acesta e bărbatul, pentru că bărbaţii au o mai mare nevoie de independenţă. Aşa că, pentru o coregrafie armonioasă al dansului vostru, în primul rând nu te panica!


2. Fă-l să îşi dea seama singur că îi lipseşti!
Tendinţa majorităţii femeilor când simt că bărbaţii iau distanţă e să îi asalteze şi să îi sufoce şi mai tare. Cu mesaje, cu întrebări, cu prezenţa! Dar acum hai să ne întrebăm logic: tu mai ai poftă de mâncare când eşti sătulă? Nu! Aşa ca lasă-l puţin să îi fie foame...de tine! Mai precis, dă-i spaţiu să îşi dea seama că îi e dor, pentru că asta nu poate face decât în absenţa ta! Asta nu înseamnă să îl ignori sau să începi din nou să îţi foloseşti aplicaţiile de dating, ci pur si simplu să te bucuri de timpul pe care îl ai cu prietenii şi de hobby-urile tale.

3. Comunică-ţi sentimentele într-un mod cât mai... prietenos!
Nu are sens să îi reproşezi ceva sau să îl asaltezi cu întrebări agresive de genul “ de ceeeeee nu mă vreeeei” sau “de ceeeee mă respingi?!”  Şi asta mai ales la începutul relaţiei. O sa se sperie şi mai tare! E foarte normal să te simţi frustrată sau chiar supărată dacă un bărbat te neglijează, dar nu e cazul ca încă de la primele întâlniri să îi arăţi cât de mult te răneşte. Arată-i în schimb, atunci când te caută, că te bucură gestul lui. În loc de “De ce nu m-ai sunat?” spune-i “ Chiar îmi pare bine să te aud!” Sigur că dacă după 10 ani de căsnicie, dispare 3 zile şi nu îţi mai răspunde la telefon, nu e cazul să aplici aceste sfaturi. Nu despre asta este acest articol!

Dacă ţii cont de aceste aspecte simple, cel mai probabil relaţia va evolua armonios. Dacă totuşi asta nu se întâmplă, e pentru că el pur şi simplu, din diferite motive, nu e pe aceeaşi frecvenţă cu tine, nu îşi doreşte aceleaşi lucruri sau caută-conştient sau inconştient, altceva. Iar acest altceva nu înseamnă neapărat mai bun, înseamnă pur şi simplu diferit. Până la urmă, şi îngheţata de ciocolată şi cea de vanilie sunt bune, dar fiecare are o preferată. Iar tu îţi doreşti să fii lângă un bărbat care să considere că tu...eşti cea mai bună îngheţată din lume! 

Pe PRO TV PLUS puteţi revedea momente speciale din emisiunile voastre preferate:

FOTO: PIXABAY

related posts

Modifică setările cookies