Dilema unui bărbat a cărui iubită s-a culcat cu 100 de bărbați înainte să îl cunoască: „Îmi fac griji...”


O bărbat s-a confesat psihologului publicației britanice The Guardian în legătură cu relația complicată pe care o are cu iubita sa.


„Mă îngrijorează foarte tare relațiile pe care iubita mea le are cu alți bărbați. A recunoscut că s-a culcat în trecut cu aproape 100 de bărbați, cu majoritatea din interes – pentru bani, cadouri și vacanțe. Am fost de-a dreptul șocat, nu neapărat că a făcut asta, și din cauza seninătății cu care a recunoscut. Știu că a flirtat cu bărbați însurați, a ieșit cu ei la masă, iar cu unul s-a dus și la hotel. Din câte îmi dau seama, suferă din cauza faptului că a fost abandonată de tatăl ei când era copil și acum îi e dificil să le spună nu bărbaților. 

De curând a fost în vacanță cu o prietenă și de atunci tot vorbește la telefon cu un bărbat. Când am întrebat-o despre ce e vorba, a zis că mă comport prostește. Nu are nicio reținere să îmi spună că atrage privirile colegilor, care sunt interesați de ea din punct de vedere sexual. E disperată după atenție, subconștient poate.

Ea se supară când deschid subiectul și de aceea îl evit, însă fierb pe interior. O iubesc, dar nu stiu ce să fac: să o termin cu ea sau să o accept așa cum e?”

Ce i-a răspuns psihologul:

„Dacă iți judeci partenera după numărul de bărbați cu care s-a culcat, intențiile tale sunt discutabile. Ar trebui găsești răspunsul la întrebarea „ce își dorește cu adevărat acesta femeie” și daca ai puterea, curajul sau dorința de a o ajuta să găsească ceea ce caută. Se pare că își dorește să fie iubită, dar nu într-un mod dependent. Pare că are mari probleme cu încrederea în sine și are idei greșite despre cum să câștige respectul celor din jur. După cum spui și tu, încearcă să înlocuiască pierderea tatălui cu acest număr impresionant de bărbați, pentru a umple golul din sufletul ei”.

 

 

related posts

Modifică setările cookies