Lacrimile femeilor taie barbatilor pofta de sex 


Daca pana acum credeai ca o portie zdrava de plans il poate transforma intr-un sclav docil, te-ai inselat amarnic. Lacrimile tale nu faceau nimic altceva decat sa-i coboare dramatic libidoul. 


Explicatia acestui fenomen o detin cercetatorii israelieni de la Institutul de Stiinta Weizmann. Ei au luat un grup de barbati si i-au rugat sa adulmece lacrimile unor femei care au privit filme cu final tragic.

Cercetatorii se asteptau ca barbatii sa empatizeze cu femeile in lacrimi. Dar ce sa vezi? Ritmul cardiac, cel al respiratiei, nivelul de testosteron din saliva si scanarile creierelor acelor indivizi nu au aratat decat faptul ca excitarea sexuala era la minimum.

Se pare ca exista un semnal chimic in lacrimile femeilor care transmite barbatilor un singur mesaj: “nu, nu sunt deloc interesata sa facem sex.”

Dar cum cercetatorii vad si partea buna a lucrurilor, din studiu a reiesit faptul ca scaderea nivelului de testosteron la barbati in urma impactului lacrimilor femeilor ar putea servi drept schema de tratament impotriva cancerului de prostata. Se pare ca terapiile actuale care presupun scaderea testosteronului au multe efecte adverse.

related posts

Modifică setările cookies