Motivul pentru care barbatii insala mai mult decat femeile, acum descoperit. Misterul a fost elucidat de un experiment inedit


Dorinte sexuale aprinse sau curiozitate, relatie nefericita, hranirea egoului? Infidelitatea este efectul unei intregi serii de motive. Care este insa explicatia pentru faptul ca barbatii insala mai mult decat femeile?


Un studiu publicat de curand in "Personality and Social Psychology Bulletin" aduce cateva lamuri asupra misterului legat de inselatul in cuplu. Specialistii au descoperit ca atat barbatii cat si femeile au dezvoltate abilitatile legate de rezistenta la tentatii la acelasi nivel insa, se pare ca barbatii au dorinte sexuale mult mai puternice decat partea feminina. Sa fie aceasta explicatia?

In timpul experimentelor, cei care au participat - atat femei cat si barbati - au fost rugati sa-si arate reactiile pe care le au cu privire la potentialii parteneri, pentru ca mai apoi sa povesteasca impulsurile pe care le-au simtit in viata reala, atunci cand le-a iesit in cale o "ispita". Ambele exercitii au condus catre aceeasi concluzie.

Aceasta diferenta dintre barbati si femei vine de la faptul ca barbatii au impulsuri mult mai puternice, nu pentru ca se pot controla mai putin. Cu ce ne ajuta aceasta informatie, ar intreba multe femei. Oportunitatile care li se ofera barbatilor sunt greu de refuzat mai ales atunci cand simt ca partenera de viata nu-i mai satisface, dar si cand relatia dintre ei nu se mai consuma la aceeasi intensitate ca atunci cand s-au cunoscut.

Inselatul ramane o optiune. Nu este insa greu sa minti, sa tradezi si sa ranesti persoana pe care se presupune ca ar trebui sa o iubesti?

related posts

Modifică setările cookies