Cum și-a dat seama o femeie că iubitul o înșală. Indiciul la care nu s-ar fi gândit nimeni


O britanică a mărturisit, sub anominat, pe un forum de mămici, că iubitul ei o înșală. Indiciul infidelității ar trebui să pună pe gânduri orice femeie.


Femeia încă nu și-a confruntat soțul pe tema infidelității, însă e sută la sută sigură că acesta o înșală. Cum și-a dat seama? Fix în ziua în care s-a întors la birou, după două luni de lucrat de acasă, în carantină, acesta și-a ras părul pubian.

“Deci… soțul meu își “aranjează” zona inimă cam o dată la șase săptămâni, iar cât am fost în carantină nu a făcut-o deloc. Fix în ziua în care s-a întors la birou, și-a ras părul pubian. Lucrează cu încă două femei în birou, una care vine dimineața, cealaltă seara. Nu mi se pare deloc o coincidenta că și-a aranjat zona intimă chiar în prima zi de lucru. Sunt sigura că mă înșală. Voi ce ziceți?”

Mai multe femei s-au grăbit să îi răspundă și i-au accentuat temerile. Acestea au dezvăluit că au trecut prin experiențe similare și că asta e un semn că soțul are o aventură.

“Soțul meu, după 16 ani de căsnicie, a început deodată să facă treaba asta. Când l-am întrebat de ce, mi-a zis că e mai confortabil. Până la urmă l-am prins că mă înșela”, a spus o femeie.

“Îți spun din proprie experiență, nu ești deloc paranoică! Și soțul meu a făcut asta”, a mai spus o altă femeie.

 

 

related posts

Modifică setările cookies