Cum sa iti dai seama ca te indragostesti mereu de acelasi gen de barbat. Semne ca vrei doar acelasi tip de iubit


Iti plac barbatii cu ochii verzi sau cu parul brunet, iesi la intalniri numai cu tipi inalti sau care fac glume non-stop. Este posibil sa iti placa numai anumiti barbati, asa ca iata cum iti dai seama daca ai un sablon dupa care iti alegi partenerii:


1. Actual seamana cu fostul – fostul slab, inalt, ochii caprui, iar actualul la fel. E clar ca te-ai indragostit de infatisarea lui si nu de personalitatea acestuia. 

2. Toti barbatii cu care iesi sunt amuzanti – e clar ca vrei un barbat care sa te faca sa razi mereu.

3. Iubitii tai sunt socializaeaza foarte mult – nu e nimic gresit in a fi atrasa de un barbat care are multi prieteni si iese cat mai des cu acestia.

4. Barbatii musculosi – vrei ca fiecare barbat cu care iesi sa mearga la sala si sa arate bine. Cu siguranta tipul de barbat musculos este tipul tau.

5. Iesi la intalniri cu tatici – barbatii care au copii sunt de obicei maturi, asa ca taticul poate fi tipul ideal de partener.

6. Barbatul cu capul in nori – foarte multe femei sunt atrase de acest tip de barbat. Viata lui este un haos si are nevoie de tine pentru a i-o organiza putin.

7. Te certi cu fiecare iubit pe care il ai – Asta nu inseamna ca este ceva gresit cu tine, ci doar ca te atrag barbatii care pipereaza relatia cu putina cearta. Daca nu v-ati certa, nu ai afla niciodata cat de dulce este impacarea.

related posts

Modifică setările cookies