Gesturi pe care orice barbat ar trebui sa le faca pentru iubita lui. Al tau le bifeaza?


Daca aveti o relatie de durata, ati invatat deja ca rutina zilnica poate ucide romantismul cu usurinta. De aceea, e datoria voastra sa aveti grija ca timpul sa nu stinga flacara iubirii. Iata ce gesturi ar trebui sa faca EL pentru tine daca vrea sa-ti arate ca inca te iubeste:


Sa te surprinda cu flori – chiar daca nu este o zi speciala, iubitul tau ar trebui sa faca ocazional acest gest mic, care are totusi o mare insemnatate. Fie ca le cumpara sau le culege chiar el, florile sunt un dar care dau gata orice femeie si o binedispun pentru intreaga zi.

Sa te ajute la treburile casnice – unul gateste, celalalt spala vasele. Impartiti mereu treburile din casa si evitati sa va certati din cauza lor. Cand va intelegeti bine, chiar si aceste activitati ar trebui sa fie o placere pentru amandoi.

Sa iti alunge grijile – partenerul tau de viata trebuie sa te sprijine intotdeauna, iar cand ai ceva pe suflet, este de datoria lui sa te linisteasca. Fie ca e vorba de job sau de bani, este important sa ai pe cineva alaturi care sa iti spuna ca va fi bine.

Sa iti scrie biletele de dragoste – un gest atat de simplu e totusi atat de frumos. Trebuie doar sa scrie pe o bucatica de hartie cateva lucruri care ii plac la tine sau un simplu "te iubesc". Le poate lasa prin casa, iar asa vei avea parte mereu de mici surprize. 

Sa nu uite ziua de nastere a mamei tale – daca stie cand e ziua mamei tale, e semn ca ii pasa de tine, dar si de familia ta. Este un gest galant care o va surprinde pe mama ta, care il va considera pe iubitul tau un adevarat gentleman.

Sa incerce un hobby de-ale tale - poate chiar ii va placea, iar asa veti ajunge sa petreceti mai mult timp impreuna. Orice lucru marunt pe care il faceti amandoi va va aduce mai aproape unul de celalalt. 

related posts

Modifică setările cookies