Cum sa-ti dai seama ca iubitul nu te iubeste cu adevarat. Gesturile care il dau de gol


Iubitul tau sustine ca te iubeste mai mult decat ti-ai putea imagina, dar face totusi aceste gesturi? Sentimentele lui nu sunt atat de sincere pe cat spune. Uite cum sa-ti dai seama daca tine la tine cu adevarat:


1. Te pune sa-ti schimbi stilul. Daca te iubeste cu adevarat, iti respecta alegerile si accepta faptul ca tu esti singura stapana a corpului tau. Sa-ti ceara sa slabesti, sa te acoperi mai mult sau sa te tunzi intr-un fel in care ii place lui e exagerat, lipsit de respect si foarte egoist.

2. Nu-ti incurajeaza visurile. Un barbat care tine la tine cu adevarat iti va fi alaturi si te va sprijini indiferent de cat de mari si ambitioase sunt visurile tale. Va crede in tine si te va impulsiona sa fii din ce in ce mai buna. Daca iubitul tau te ia peste picior de fiecare data cand ii vorbesti despre aspiratiile tale si-ti spune ca e imposibil sa le duci la capat, paraseste-l. Nu ai nevoie de el in viata ta!

3. Refuza sa-ti cunoasca familia si prietenii. De fiecare data cand aduci in discutie acest subiect se eschiveaza si gaseste motive? Inseamna ca nu este suficient de implicat in relatie si nu are intentii atat de serioase pe cat sustine. Da, e un pas important sa cunosti parintii cuiva, insa trebuie facut in momentul in care relatia este una serioasa.

4. Te insala in mod repetat. Il iubesti si i-ai iertat o mica scapare, insa el calca stramb in continuare? De cate dovezi mai ai nevoie pentru a intelege ca meriti ceva mai bun?

5. Te face de ras cu intentie. Le spune constant minciuni prietenilor lui despre tine, te pune intr-o lumina proasta de fata cu alte persoane si apoi sustine ca glumea? Analizeaza cu atentie aceasta explicatie si vezi daca intr-adevar e vorba de simtul umorului sau daca e pur si simplu neserios fata de tine.

6. Vrea sa pastreze relatia secreta. Cat de implicat poate sa fie si cat de mult te iubeste daca te tine ascunsa de restul lumii?

7. Te ameninta sau te loveste. Niciodata sa nu accepti compromisuri intr-o relatie in care partenerul este violent fizic sau verbal. Oricat de mult l-ai iubi, meriti sa traiesti linistita, fericita si sa fii respectata de un barbat care tine la tine cu adevarat si nu te-ar atinge nici cu o floare.

related posts

Modifică setările cookies