6 lucruri pe care cuplurile fericite le fac mereu inainte de culcare


Studiile arata ca o relatie bazata pe incredere, onestitate, intimitate si recunoasterea sentimentelor reduce stresul si sentimentul de singuratate. Locul perfect pentru a mentine legatura cu iubitul ca-n prima zi? Dormitorul. Citeste mai jos care sunt cele sase lucruri pe care cuplurile fericite le fac pentru o relatie perfecta.


Potrivit youtango.com, a crea o rutina intima inainte de somn ii poate ajuta pe parteneri sa fie apropiati si pasionali. Iubirea, sexul si intimitatea sunt elementele cheie in orice relatie, iar cuplurile fericite fac urmatoarele sase lucruri inainte de culcare, pentru a se asigura ca pasiunea nu moare.

Ar trebui sa le faci si tu daca vrei ca legatura amoroasa sa fie cat mai trainica:

Merg la culcare in acelasi timp

Cand unul se uita la televizor sau munceste pana tarziu, iar celalalt dispare in dormitor, conexiunea dispare. Pare ca unul alege sa nu petreaca timp cu jumatatea sa. Pentru a fi apropiati iarasi, trebuie sa va aflati in acelasi loc, in acelasi timp. Prin urmare, in fiecare seara, retrageti-va impreuna in dormitor, poate chiar tinandu-va de mana.

Lasa toate gadget-urile deoparte

Nu numai ca notificarile de pe aceste dispozitive perturba somnul, dar si cauzeaza pierderea conexiunii reale cu cel de langa. Ora de culcare este o oportunitate de a avea un contact autentic. Daca vrei sa va fie bine, transforma-ti dormitorul intr-un sanctuar, in care tu si iubitul sa lasati departe de grijile vietii - vei vedea imediat schimbarea in bine.

Vorbesc in dormitor

Cina s-a terminat, copiii dorm, este timpul ca adultii sa se puna la curent cu ziua in curs. In loc sa vorbiti despre vase murdare insa, discutati in dormitor despre voi, dorintele din cuplu, ideile voastre. Astfel, o sa va descarcati de energia negativa pe care ati acumulat-o si in acest mod o sa reusiti sa va apropiati mai mult.

Preludiu… inainte sa intre in dormitor

Este partea care duce la o partida de sex grozava. Pentru a condimenta si mai mult viata intima, incepeti ziua cu mesaje lasate pe oglinda sau dati-va SMS-uri cu subinteles in mijlocul zilei. Ideea este sa ii arati partenerului ca il doresti. Pana la urma, sa simti ca esti foarte dorit te provoaca cel mai mult.

Exploreaza moduri noi de a va atinge

Un masaj lung si usor poate fi metoda perfecta pentru ca pertenerul sa se relaxeze. Dar poate fi si mai mult de atat. Atingerile pot amplifica intimitatea si duce la un plus de senzualitate. 

Se saruta de "noapte buna" in fiecare seara

Mai presus de toate, cuplurile fericite incheie ziua cu o combinatie intre intimitatea fizica si emotionala. Asa ca sarutati-va pentru a reaprinde pasiunea dintre voi doi. Combinati pasiunea cu obiceiuri distractive si relaxante inainte de culcare pentru a va revitaliza relatia. Si cine stie…poate o sa dormiti mai putin!

related posts

Modifică setările cookies