Primele 4 semne clare ca te place. Cum iti dai seama ca este interesat de tine


Sunt foarte multe situatii in care poti primi semnale gresite de la persoana pe care o placi, sa semnale atat de amestecate incat sa iti fie greu sa realizezi ca cineva este atras de tine. Exista totusi cativa pasi pe care orice tip interesat de tine ii va face, iar daca noul tau "amic" i-a facut pe toti, nu-ti ramane decat sa te gandesti daca si tu il placi. :) Vezi mai jos lista:


1. Abia v-ati cunoscut, dar nu are rabdare si te cauta chiar a doua zi. Ce altceva poate spune este interesat de tine, mai bien decat asta?

2. Odata ce te-a gasit, face planuri comune, in asa fel incat sa fie sigur ca te intalneste din nou. Chiar daca nu este indragostit, deocamdata, cert este ca ar putea fi cat de curand.

3. Are tot interesul sa petreceti timp impreuna, intr-un mediu familial. In aceasta categorie intra si caminul tau sau al lui, iar o invitatie de acest gen nu inseamna intotdeauna ca are intentii nepotrivite.

4. Te adauga in lista lui de prieteni, pe retelele de socializare. Nu doar pe una, ci pe toate pe care are cont, pentru ca nu vrea sa rateze nimic din ce ar putea cunoaste despre tine si abia asteapta sa ii admiri noile fotografii.

5. Daca toti pasii de mai sus au fost atinsi, dar inca nu ai inteles ca te place, sau nu ai dat niciun semn inapoi, nu ii mai ramane decat iti spuna clar ca te place, iar de la asta chiar nu mai poti da inapoi. :)

  • Primele 4 semne clare ca te place. Cum iti dai seama ca este interesat de tine

related posts

Modifică setările cookies