10 semne ca tipul pe care il iubesti in secret simte la fel pentru tine


Iti place de cineva in secret si nu stii daca si el are sentimente pentru tine? Iata 10 semnale prin care tipul de care esti indragostita iti transmite ca simte la fel.


Iti face complimente. Te complimenteaza des? Ar trebui sa stii ca nu o face fara motiv - daca iti spune ca ii place zambetul tau sau ca se pierde in ochii tai, cu siguranta te gaseste atragatoare.

Limbajul trupului sau "graieste". Aici trebuie sa fii atenta pentru ca limbajul trupului poate spune lucruri pe care e posibil sa nu aiba curaj sa ti le marturiseasca verbal. Observa daca e emotionat in jurul tau sau daca te tinteste cu privirea minute bune atunci cand va intalniti. Daca procedeaza asa, si tu esti "crush-ul" lui.

Face getsuri "in oglinda". Este foarte simplu: isi schimba starea imediat ce te vede pe tine? Daca zambesti, zambeste si el, iar daca esti trista, empatizeaza cu tine? Acesta este un semn clar ca insemni mult pentru el.

Vrea sa te cunoasca mai bine. Devine entuziasmat atunci cand ii povestesti intamplari amuzante din copilaria ta sau cand ii dezvalui lucruri din trecut? Inseamna ca doreste sa stie orice despre tine si ca e interesat de tine pe termen lung.

Se deschide in fata ta. Stim cu toate ca barbatilor le este foarte greu sa vorbeasca despre ce simt. Daca iti impartaseste pana si micile detalii din viata lui, poti fi sigura ca o face doar pentru ca te considera persoana potrivita.

Te introduce in cercul sau de cunostinte. Adevarul este ca un tip nu le prezinta parintilor sau prietenilor cei mai buni pe oricine, iar daca o face cu tine, fii sigura ca are intentii mari.

Vorbiti mult si des. Sa vorbiti prin mesaje este ceva natural, dar daca iti scrie in fiecare zi sau iti raspunde instant, are un motiv intemeiat pentru care isi gaseste intodeauna timp pentru tine.

Va vedeti foarte des. Mergeti impreuna la film, la cina, sau chiar la shopping. Poate fi modul lui de a spune ca ar trebui sa duceti aceste intalniri la un alt nivel.

Intalniri neplanificate. Va intalniti adesea accidental, in locurile care va plac amandorura? Se intampla din ce in ce mai des? Iata semnul care iti spune ca mereu cauta ocazia sa te vada.

Nu il vezi cu alte tipe. Nu l-ai vazut pana acum sa flirteze cu alte fete si nici nu mentioneaza vreodata numele vreunei fete atunci cand e cu tine. Daca face lucruile acestea, tot ce isi doreste este sa scoata in evidenta ca are ochii doar pentru tine.

related posts

Modifică setările cookies