Semne ca tipul de care te-ai indragostit nu e interesat doar de corpul tau. Cum iti dai seama imediat


Ti s-au aprins calcaiele dupa un tip, dar nu esti sigura de intentiile lui. In cazul in care vrei sa stii daca e interesat doar de corpul tau sau nu, citeste in continuare si invata sa "interpretezi semnele".


In primul rand, nu-ti cere poze sexy sau nuduri. Sa fim sincere, aceasta practica e din ce in ce mai frecventa in zilele noastre, iar daca el se abtine de la astfel de propuneri, inseamna ca e interesat de ceva mai mult decat de o aventura pasagera.

Mergand pe aceeasi idee, nici nu ti-a trimis vreo poza in care isi arata partile intime fara sa i-o fi cerut tu.

Daca nu se lauda cu performantele lui sexuale, e din nou semn bun. Un tip matur, pregatit de o relatie, va prefera sa demonstreze ce stie sa faca in intimitate in momentul in care va fi cazul. Doar un baietel nesigur pe el va smti nevoia sa "isi faca reclama", in speranta ca te va impresiona din vorbe.

Se comporta frumos cu prietenele tale si nu flirteaza nici macar in gluma cu ele? Perfect, ai gasit un tip care ar putea sa merite sentimentele pe care i le porti.

Din categoria gesturi frumoase si atente: iti raspunde mereu la mesaje si SMS-uri si depune efort in momentul in care stabiliti sa iesiti la o intalnire. Daca se gandeste unde sa mergeti si nu lasa totul pe seama ta, e de pastrat.

Un ultim semn bun este faptul ca le pretuieste pe femeile din viata lui. Vorbeste frumos despre mama/sora/bunica lui? Iti da de inteles ca apreciaza efortul pe care acestea l-au facut si il fac pentru el? Inseamna ca stie sa se comporte cu o femeie si nu este interesat doar de corpul ei.

related posts

Modifică setările cookies