Semne ca tipul de care te-ai indragostit este un adevarat gentleman. Cum iti dai seama


Poti sa-ti dai seama inca de la inceputul relatiei daca tipul de care te-ai indragostit este manierat si stie sa se poarte cu o femeie, spun cei de la YourTango. Iata semnele care "il tradeaza":


Iti deschide usa. Este unul dintre cele mai simple gesturi de politete. Fie ca e vorba de usa unei cladiri sau a unei masini, aceasta atitudine iti poate sugera din start cu ce fel de barbat ai de-a face.

Te suna in loc sa-ti dea mesage. Chiar daca traim intr-o era a vitezei si tehnologiei, in care stam tot timpul pe chat, mess sau WhatsApp, e important sa interactionam si altfel unii cu altii. Daca te suna ca sa te invite in oras e semn ca vrea sa iti auda vocea si sa iti intuiasca reactia: numai un adevarat gentleman are aceste "porniri".

Te conduce. Mai ales la inceputul relatiei, dupa intalnire, te conduce acasa si are grija sa ajungi in siguranta. Ce poate fi mai frumos decat un barbat care isi doreste sa aiba grija de iubita lui in orice mod cu putinta?

Iti trimite mesaje de "buna dimineata". Acest gest prin care iti da de inteles ca este interesat de tine e si un mod frumos de a-ti transmite ca esti prima persoana la care se gandeste. Desigur, si mesajele de "noapte buna" sunt semn bun si demonstreaza cat e de atent.

Stie cine si cand conduce. De exemplu, stie ca la restaurant sau teatru, unde exista o gazda, femeia o ia mereu inainte. Mai stie si ca in locurile aglomerate, barbatul este cel care trebuie sa-si "croiasca" drum prin multime si sa nu o expuna pe femeia de langa el vreunui incident neplacut.

Iti atinge usor spatele cand te prezinta cuiva. E un gest simplu, dar care tradeaza afectiune. In momentul in care te-a prezentat cuiva ti-a pus mana usor pe mijloc? A incercat sa te linisteasca, sa-ti transmita ca e alaturi de tine in acest moment emotionant si ca tine cont de tine in astfel de circumstante.

Isi face timp sa planuiasca o intalnire. Desi femeile apreciaza spontaneitatea, pe multe le deranjeaza noul trend in care barbatii le invita "sa petreaca timp impreuna" fara vreun scop precis. Daca iti cere opinia in legatura cu anumite locuri sau obiceiuri si mai si tine cont de raspunsurile tale, e cu adevarat un gentleman si te place.

related posts

Modifică setările cookies