Sexul dupa despartire: ce trebuie sa stii inainte sa faci dragoste cu un barbat dupa ce iesi dintr-o relatie de lunga durata


Daca te-ai despartit de iubitul tau dupa o relatie de lunga durata si vrei sa incerci o relatie sexuala cu un tip nou, ar trebui sa tii cont de cateva sfaturi.


1. Asigura-te ca esti pregatita din punct de vedere emotional

Daca inca izbucnesti in plans atunci cand te gandesti la el sau cand gasesti vreun tricou vechi de-ale lui, nu esti inca pregatita sa faci sex cu altcineva. Exista riscul sa te trezesti plangand in timpul primei nopti de dragoste cu noul tip din viata ta, ceea ce poate pune punct relatiei voastre.

2. Cumpara-ti ceva nou si sexy

La fel cum nu o sa mergi la o prima intalnire cu cineva cu rochia preferata a fostului, n-ar fi o idee buna sa faci sex intr-o lenjerie intima care iti trezeste amintiri. Cel mai indicat ar fi sa-ti cumperi lenjerie noua. Acest lucru te va face sa te simti schimbata si, in plus, te va ajuta sa evizit amintiri dureroase in momente nepotrivite.

3. Evita sa pomenesti numele fostului

Daca ai avut o relatie de lunga durata, e normal sa ai in minte si sa folosesti foarte des numele fostului iubit. Ca sa eviti insa sa-l strigi pe noul iubit cu numele fostului intr-un moment de pasiune, evita sa-i folosesti numele fostului, chiar si in discutiile cu alte persoane. Pare ciudat, dar e doar o solutie temporara, care te va ajuta sa treci peste familiaritatea lui.

4. Alege un loc nou

In loc sa-l aduci la tine acasa, unde tu si iubitul tau imparteati deseori patul, alege un loc nou. Mergeti la el sau chiar la un hotel chic, intr-un weekend. Astfel veti avea o amintire draguta din prima voastre noapte impreuna, intr-un pat frumos, pe care nu trebuie sa-l curatati dupa. Room service-ul este, de asemenea, un bonus placut.

5. Incearca ceva nou

Profita de noul inceput pentru a renunta la vechile obiceiuri sexuale si a incerca ceva nou si provocator ce ti-ai dorit mereu. Documenteaza-te in legatura cu o noua pozitie sau, pur si simplu, introdu ceva nou in pat: o jucarie sexuala, o masca, ceva dulce. Ai incredere in tine, fii relaxata si bucura-te de noile senzatii care te asteapta!

related posts

Modifică setările cookies