5 greseli sexuale pe care sa NU le faci


Sexul este alegerea perfecta aproape intotdeauna: cand esti trista sau fericita, obosita sau energica, plictisita sau cu chef de viata. Totusi, exista gesturi sexuale pe care e mai bine sa le eviti. Vezi care sunt acestea!


1. Sexul cu ex-ul
Este ca si cum te-ai juca cu focul. Pe cat este de tentant, pe atat este de periculos pentru viitorul tau. Barbatul respectiv nu este degeaba fostul tau! O apropiere fizica va veni la pachet cu o doza de sentimente pe care le-ai ingropat cu greu, iar in situatia asta s-ar putea sa iei niste decizii pe care sa le regreti ulterior. Hai, treci la urmatorul!

2. Pozele cu tine goala
Te-ai postat in ipostaze provocatoare ca sa-i faci o surpriza iubitului tau? Ei bine, asigura-te ca nu raman la el pentru totdeauna. S-ar putea sa ii lasi arma perfecta de razbunare in situatia in care va despartiti. Si... nu vrei sa rasfoiasca toti prietenii lui albumul sexy cu tine , nu?

3. Metoda coitului intrerupt
Chiar daca este un Don Juan plin de experienta, este impotriva naturii lui de barbat sa aiba o iesire perfecta si plina de triumf. Practic, se lupta cu mama natura si cu tentatia de a se bucura de senzatii incredibile chiar si o secunda in plus. Accidentele se intampla mereu, iar riscul este cu atat mai mare cand in ecuatie intra alcoolul si oboseala. Asa caalege sa fii tu in CTRL.

4. Sex oral in masina
Poate ti se pare extrem de incitant, dar in realitate este foarte periculos. In timp ce tu il aduci pe culmile placerii, el s-ar putea sa te duca direct intr-un copac. Iar frana cu siguranta nu va fi o optiune pentru el in momentele in care isi doreste ca tu sa "accelerezi". Asa ca fii prudenta si nu te pune pe treaba inainte sa-l pui sa traga pe dreapta.

5. Dependenta de vibrator
Chiar daca il inlocuieste cu brio pe iubitul tau, nu e cazul sa intrati intr-un triunghi sexual. Nu-i spune iubitului tau ca este mai putin priceput decat un plastic pe baterii. Incearca sa fii discreta si bucura-te si de natural si de silicon!

related posts

Modifică setările cookies