Sexul oral e in trend


Femeilor le place sa daruiasca si sa primeasca sex oral. Revolutia sexuala a secolului XXI a facut reprezentantele sexului slab sa se mai puternice cand isi exprima sexualitatea. Sexul oral a devenit o practica la fel de intalnita ca si contactul sexual denumit “normal”, iar femeile fac asta pentru ca… le place!


Acestea sunt concluziile la care a ajuns cercetatoarea Brea Malacad de la Universitatea Alberta din SUA. O viata sexuala satisfacatoare sau chiar palpitanta le face pe femei sa se simta in control asupura relatiei cu partenerul. Ea a mai spus ca, in ciuda senzatiei pe care o dau mass-media, sexul oral nu a ajuns chiar bagatelizat de tinere, nu a ajuns sa fie un fel de “sarut de noapte buna”, dar cu siguranta ocupa un loc din ce in ce mai important pentru ele: aproape toate femeile care isi incepusera viata sexuala au spus in cadrul studiului ca au facut de asemenea si sex oral.

Daca in zilele acestea tinerele situeaza sexul oral pe nivel inferior sau egal al intimitatii fata de sexul normal, lucrurile erau foarte diferite acum cateva generatii. Fie ca era vorba de sexul oral primit de un barbat sau o femeie, cuplurile heterosexuale considerau practica mai intima decat contactul sexual normal, practica rezervata numai cuplurilor casatorite, cel putin pana acum cateva decenii (Michael, Gagnon, Laumann, & Kolata, 1994).

Locurile s-au inversat, un motiv fiind si gresita impresie ca bolile cu transmitere sexuala nu se iau prin contact oral. Teama de a provoca o sarcina, pastrarea virginitatii pentru persoana potrivita si presiune din partea partenerului sau partenerei sunt alte motive pentru 40-47% din tinerii care fac asta, conform unui studiu realizat de NBC News/People Magazine (2005).

Trendul asta are si o parte imbucuratoare pentru femei: studiile arata ca atat ele cat si ei au parte de sex oral des, dovada clara ca revolutia sexuala a fost declansata de femei!

related posts

Modifică setările cookies