Totul despre dependenta de sex. Direct de la Hollywood!


Dependenta de sex este o tulbare sexuala frecventa in randul celebritatilor, din cauza careia acestea nu-si pot controla instinctele si comportamentul sexual, nici macar in situatii riscante. Tiger Woods, Kanye West, Michael Douglas dar si iubitul actual al lui Katy Perry, Russel Brand, sunt doar cateva dintre vedetele obsedate de sex.


Russell Brand
Probabil il stii din rolul sau din „Forgetting Sarah Marshall”. Mai cunoscut este insa faptul ca s-a culcat cu 80 de femei intr-o singura luna! In biografia lui, Russell a recunoscut ca a suferit de dependenta de heroina si de sex. A fost chiar si spitalizat intr-un centru de tratament al dependentei sexuale, iar acum este logodit cu cantareata Katy Perry. Norocoasa?

Kanye West

Nu stim cat de dragut este cu femeile, mai ales dupa incidentul cu Taylor Swift, insa un lucru e clar: oriunde ar merge, Kanye are la brat o femeie. In 2006, el a declarat revistei Rolling Stone ca ii place pornografia, iar in 2009, Kayne a socat cititorii revistei Details cand a afirmat ca a suferit de dependenta de sex la o varsta foarte frageda. Cu toate acestea, Kanye nu a avut comportament problematic si nu a primit alt tratament in afara de ...sex.

Tiger Woods
Este cel mai recent si poate cel mai mediatizat caz de dependenta de sex. Tiger si-a inselat de mai multe ori sotia, insa fiind constient de problema de care sufera, s-a internat intr-o clinica pentru a se trata.

Michael Douglas
Dependent de sex sau nu, Michael a jucat doua rolul pline de sexualitate: in Instinct primar si Atractie fatala. Probabil ca a incercat sa-si transpuna rolurile in viata personala, insa tot ce  a iesit a fost o internare intr-un centru de recuperare sexuala. Cunoscand problema sotului ei, Catherine Zeta Jones a specificat in contractul prenuptial ca fiecare infidelitate a acestuia sa fie penalizata cu 5 milioane de dolari!

 

related posts

Modifică setările cookies