A fost identificat un aliment important care sporeste riscul de cancer mamar. Ce trebuie sa faci pentru a te proteja de aceasta boala


Un nou studiu efectuat in SUA a ajuns la o concluzie surprinzatoare: femeile albe care consuma carne sunt mai predispuse la a suferi de cancer mamar in comparatie cu femeile de culoare.


Majoritatea studiilor asupra cancerului mamar au fost efectuate asupra femeilor albe”, a explicat autoarea studiului, Dr. Elisa Bandera, epidemiolog la Cancer Institute of New Jersey.

Top 6 alimente care reduc riscul aparitiei cancerului la san

Cercetarea a inclus 976 de femei de culoare şi 873 de femei albe care sufereau de cancer la san si alte 1.165 de femei de culoare si 865 de femei caucaziene fara cancer.

Studiul a aratat ca femeile albe care consumau carne, mai ales inainte de a atinge menopauza, prezentau un risc sporit de a suferi de cancer de san. In schimb, cercetatorii au fost surprinsi sa descopere ca in randul femeilor de culoare consumul de carne nu sporea riscul de a dezvolta cancer mamar.

Citeste articolul complet pe descopera.ro

related posts

Modifică setările cookies