A murit la 35 de ani din cauza pastilelor anticonceptionale! Afla povestea ei!


Nicola Goss era o femeie sanatoasa, in varsta de 35 ani, care se pregatea sa se marite cu barbatul iubit si care avea grija de mama ei bolnava de diabet. Viata ei linistita si fara griji s-a transformat brusc din cauza pastilelor anticonceptionale. Desi le-a luat timp de sapte ani, fara sa simta vreun efect advers, acestea i-au cauzat moartea cand se astepta mai putin.


Familia ei a povestit ca Nicola a fost intodeauna sanatoasa si ca se ducea periodic la medic pentru a fi la curent cu starea organismului ei. Partenerul ei, Rob Dugay, a afirmat ca pilula a dus la formarea unui cheag de sange ceea ce a provocat un blocaj in organismul Nicolei. Cu toate ca doctorii nu neaga faptul ca  anticonceptionalele  maresc riscul formarii de cheaguri de sange, tot acestia spun ca femeile nu ar trebui sa se opreasca din a le folosi din cauza unui potential accident de acest gen.

Mama Nicolei, Maureen a povestit ca fiica ei nu se simtea bine, era palida si avea crampe la stomac in ultima perioda de timp. Moartea ei a socat intreaga familie, iar Rob nu poate sa creada ca o pastila atat de mica i-a omorat viitoarea sotie.

“Nicola era o companie placuta, o persoana amuzanta si sufletista. Moartea ei a lasat un gol in viata mea si mi-a frant inima. Ma simt pierdut fara ea”, a povestit barbatul.
 
Maureen a explicat care au fost simptomele fiicei sale si cum a murit. “Am lasat-o in pat sa se odihneasca pentru ca se vaita de dureri puternice de stomac, apoi am chemat doctorul, in jurul orei trei dimineata. Cand am vazut ca Nicola nu mai respira am sunat la urgenta si am cerut o ambulanta. Rob a incercat sa o resusciteze facandu-i masaj cardiac si respiratie gura-la-gura. Doctorii de pe ambulanta nu au putut sa o ajute si i-au pronuntat decesul la ora patru dimineata”, isi aminteste femeia.

Cu toate ca s-a stabilit foarte clar cauza decesului, autoritatile au hotarat sa deschida inca o ancheta, pentru o cercetare mai amanuntita.
 

  • A murit la 35 de ani din cauza pastilelor anticonceptionale! Afla povestea ei!

related posts

Modifică setările cookies