Adio, junk-food in aeroporturi. Bucatarii cu stele Michelin transforma industria aeriana


In ultimii ani, mancarurile servite in aeroporturi si avioane s-au imbunatatit. Bucatarii cu stele Michelin au luat in vizor restaurantele de pe aeroporturi, asa ca, mai nou, calatorii se pot bucura de delicatese inainte de imbarcare.

Tag-uri:

Ultimul aeroport din Marea Britanie care s-a alaturat acestui trend este Gatwick, al doilea ca marime din UK si primul care il are bucatar-sef pe cunoscutul Jamie Oliver, potrivit BBC.   Mirosul pizzei facute pe vatra, al painii proaspat coapte, al gemurilor facute in casa si cel al cafelei gourmet, toate plutesc acum pe holurile terminalului Gatwick, din Londra. Desi tacamurile nu sunt dintre cele mai alese, din motive de securitate, mancarea este cu siguranta mult mai sofisticata decat lanturile de fast-food existente pana acum, relateaza BBC intr-un reportaj.   La inceputul lui 2012, pe aeroportul din Melbourne s-a deschis Bar Pulpo, un local stilat de tapas. In spatele afacerii se afla bucatarul celebritatilor, Frank Camorra, care manageriaza si restaurantul MoVida din acelasi oras australian. Bar Pulpo calca atunci pe urmele unei alte afaceri culinare de succes, Cafe Vue, inaugurata pe acelasi terminal, in 2011. Mai multe pe incont.ro.

related posts

Modifică setările cookies