Andreea Esca, pasionata de mancarea romaneasca. "Inainte sa mor, as manca cartofi prajiti, cu ochi deasupra si branza rasa"


Andreea Esca a incercat din plin bucatariile internationale, insa tot dupa bunatatile romanesti suspina atunci cand i se face pofta de ceva cu adevarat bun. Ea ne-a dezvaluit care este desertul ei preferat si la ce nu ar putea renunta niciodata.

Tag-uri:

Cand nu se rasfata la un restaurant select, Andreea Esca adora sa manance mancarea traditionala romaneasca. Recunoaste ca mancarea ei preferata este salata de vinete, iar cartofii prajiti sunt si ei la loc de cinste:

  "Daca m-ar intreba cineva ce-as vrea sa mananc inainte sa mor, as manca cartofi prajiti cu un ochi deasupra, branza rasa si salata de rosii", ne-a marturisit ea.

Cat despre deserturi romanesti, pentru prezentatoarea Stirilor ProTV, "nu exista nimic mai bun pe lumea asta decat galustile cu prune".

related posts

Modifică setările cookies