Au fost plinute, dar au facut liposuctie!


Liposuctia este o procedura la fel de simpla ca si spalatul pe dinti pentru vedetele de la Hollywood. In timp ce promoveaza si se lauda cu diete care mai de care mai ingenioase, ele apeleaza de fapt la bisturiu pentru a scapa de grasime, celulita si kilogramele in plus dupa nastere.


Halle Berry a ales sa scape de kilogramele post-natale prin liposuctie. Daca inainte de nastere, celulita si grasimea s-au depus considerabil pe trupul ei sexy, dupa ce a nascut Hally a trebuit sa ia masuri serioase. Asa ca a apelat la bisturiu si a afisat un look plin de sex-appeal pe covorul rosu.

Britney Spears a slabit de multe ori intr-un mod miraculos. Iar pentru ca nu pare a fi genul de persoana care sa-si petreaca toata ziua mancand salate si facand exercitii, Britney este candidata perfecta pentru lipoaspiratie. Asa a procedat si inainte de seria ei de concerte “Circus”.

Jessica Simpson a avut dintotdeauna probleme cu greutatea si a fost deseori criticata pentru kilogramele sale in plus. Recent insa, Jessica se afiseaza cu un corp mult mai suplu, multumita aspiratorului de grasimi.

Beyonce, faimoasa pentru formele sale voluptoase, a fost nevoita sa apeleze la liposuctie pentru a arata bine in concertele sale. Cantareata a optat pentru procedura cu laser, care are efecte inca mai rapide si mai reusite!

Jennifer Love Hewitt a avut si ea cateva operatii de liposuctie, absolut necesare dupa numeroasele sale diete yo-yo. Ea si imbunatatit tonusul muscular cu ajutorul liposuctiei prin laser si a scapat si de grasimea in plus.

Jennifer Lopez s-a confruntat cu multa celulita si kilograme in plus dupa nastere, insa a reusit sa isi revina in forma prin exercitii, dar si prin liposuctie. Ea si-a lucrat zonele cu probleme cu laserul, iar rezultatul este de-a dreptul impresionant.
 

  • Au fost plinute, dar au facut liposuctie!

related posts

Modifică setările cookies