Carmen Safta isi pune motanul la dieta


Carmen Safta, frumoasa corespondenta a Stirilor Pro Tv, nu crede nici in ruptul capului in superstitia potrivit careia pisicile negre aduc ghinion. Ba dimpotriva, Carmen l-a salvat de pe strada pe Danut, motanul ei negru taciune.


 “Se spune ca pisica iti este predestinata. Eu pe Danut l-am intalnit intr-o zi de 7, o cifra speciala pentru mine dintotdeauna. Intalnirea a fost una perfecta: ma astepta in ploaie, intr-o seara de noiembrie, in strada. El avea nevoie de o baie calda, eu de un prieten de nadejde”, a marturisit Carmen.

Si de atunci au trecut mai bine de doi ani, timp in care Carmen a avut grija ca lui Danut sa nu-i lipseasca nimic din cele cuvenite unei pisici atat de speciale precum el: jucarii, mancare buna si cat mai multa afectiune. Tocmai pentru ca mancarea nu-i displace deloc, Carmen se vede nevoita sa-l mai puna uneori la dieta, pentru ca isi doreste ca el sa fie, in primul rand, sanatos.

 “Eu sunt putin felina, el este putin om. Fiecare decizie de viata o iau in functie de el, i-am vorbit de mic cate-n luna si in stele, asa ca fiecare “miau” mie imi este perfect traductibil, iar fiecare vorba a mea pentru el are un inteles. Este cel mai rasfatat motan din lume, pentru ca ma iubeste si ma rasplateste in fiecare zi”, a mai povestit Carmen.
 

  • Carmen Safta isi pune motanul la dieta

related posts

Modifică setările cookies