Cea mai noua modalitate de a da jos kilogramele in plus: AquaCycling. Cum da rezultate


Tot mai multe romance sunt preocupate de felul in care arata si opteaza pentru un stil de viata sanatos, din care sportul nu lipseste. Tocmai de aceea, operatorii de fitness introduc in fiecare an noi tehnici de antrenament, care pot satisface si cele mai exigente si moderne cerinte.


Astfel a aparut AquaCycling, activitatea care a revolutionat fintessul acvatic, dezvoltata de HydroRider, lideri pe piata aparaturilor de fitness acvatic.

"AquaCycling este un fenomen in domeniul fitness-ului datorita beneficiilor sale impresionante. Rezultatele se vad inca de la primele sedinte: arderea rapida a caloriilor, dezvoltarea masei musculare, imbunatatirea circulatiei si, foarte important, impactul redus asupra articulatiilor. Ne bucuram ca prima clasa de proba fost un real succes, toate locurile fiind ocupate in avans. Si, pentru ca cererile cresc, ne-am decis sa introducem trei astfel de clase saptamanal”, a declarat Alina Erbiceanu, Marketing Manager Club Moving Romania."

"Este o forma de antrenament care se adreseaza tuturor. Este o noutate, intrucat, la modul general, Aqua Fitness-ul se adresa preponderent doamnelor care nu sunt, in mod uzual, adeptele antrenamentelor dure, de anduranta. Tocmai de aceea, nu vorbim despre limitari de sex, varsta sau necesitatea unei conditii fizice de invidiat”, a adaugat Delia Iliasa, General Manager Club Moving Romania."

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie in locatiile Club Moving Bucuresti (Zona Floreasca) si in Club Moving Otopeni. Ambele locatii dispun de cate 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe saptamana. Antrenorii Club Moving au urmat cursuri intensive de pregatire si au fost acreditati pentru a putea sustine cursurile de AquaCycling.

  • Cea mai noua modalitate de a da jos kilogramele in plus: AquaCycling. Cum da rezultate

related posts

Modifică setările cookies