Ziua 1
Mic dejun: suc din mar verde, telina, castravete, varza, jumatate de lamaie, ghimbir proaspat, o lingurita de tumeric, un pic de coriandru sau frunze de patrunjel si jumatate de lingurita de piper rosu. Un shake dintr-o lingurita de proteine (canepa sau mazare), ½ cana de fructe de padure, o cana de lapte de migdale, jumatate de lingurita de extract de vanilie sau pudra de cacao
Pranz: o salata mare cu avocado si verdeata cu dressing de ulei de masline
Cina: supa de fasole, jumatate de cartof dulce, o salata verde
Ziua 2
Mic dejun: sucul din prima zi si budinca de seminte chia facuta prin blenduirea a doua lingurite de seminte de chia cu o cana de lapte de cocos, jumatate de lingura de vanilie, doua curmale taiate, o cana de seminte de canepa
Panz: o salata verde si jumatate de cartof dulce, la gratar sau la cuptor
Cina: conopida la gratar si quinoa
Ziua 3
Mic dejun: sucul si shake-ul cu proteine din prima zi
Pranz: supa crema de conopida si o salata verde. Prepara supa prin felierea si blenduirea unui catel de usturoi, o lingura ulei de masline sau cocos, o conopida, o lingura de cimbru, un varf de sare si piper negru
Cina: un bol de fasole neagra cu rosii, cartofi dulci la gratar, ceapa si salata verde
Ziua 4
Mic dejun: Sucul verde din prima zi si budinca de seminte de chia din a doua zi
Pranz: un bol de fasole neagra cu rosii, cartofi dulci la gratar, ceapa si salata verde
Cina: Sparanghel la gratar cu conopida si orez
Ziua 5
Mic dejun: Sucul verde si shake-ul cu proteine din prima zi
Pranz: Sparanghel la gratar cu salata
Cina: varza de Brussels la gratar cu cartof dulce
Ziua 6
Mic dejun: Sucul verde din prima zi cu budinca de seminte de chia din a doua zi
Pranz: Varza de Brussels la gratar cu salata
Cina: ciuperci Portobello la gratar cu carfof dulce
Ziua 7
Mic dejun: Sucul verde din prima zi si clatite simple, fara gluten
Pranz: ciuperci Portobello la gratar
Cina: un bol cu cereale si spanac