(P) Cum să stimulezi dorința


Pentru un libido în top, o femeie trebuie să îi mărturisească partenerului cele mai ascunse dorințe și fantasme. Aceasta este una din cele mai bune modalități de a stimula dorința. Simplul fapt de a evoca o dorință sau o fantasmă poate naște excitația în sânul cuplului.


Dorința poate fi amplificată de alegerea unui model de lenjerie sexy sau de utilizarea unor afrodisiace naturale precum ghimbir, ginseng, scorțișoară sau ulei esențial de ylang-ylang. Lenjeria sexy te ajută să ai mai multă încredere în tine. În plus, lenjeria sexy nu este rezervată doar doamnelor. Și domnii pot alege o lenjerie mai deosebită, pentru a atrage privirile partenerei sale de viață.

Cum poți amplifica plăcerea?

Plăcerea, atât la bărbat cât și la femeie se naște adesea în urma unei durate suficient de prelungite a actului intim, menit să satisfacă ambii parteneri. Fiecare din ei poate face în așa fel încât să amplifice plăcerea, făcând să dureze preludiul mai mult sau penetrarea. Conform principiilor taoiste, bărbatul ar trebui să își echilibreze frecvența ejaculării pentru a avea o stare mai bună de sănătate și să sporească plăcerea în cuplu.

De altfel, utilizarea unor dildouri reprezintă o modalitate eficientă de a spori plăcerea în cuplu. Aceste jucării sexuale se pot achiziționa de la un sex shop online și, în general, sunt extrem de apreciate de doamne și domnișoare. Pentru a ajunge la orgasm, stimularea clitoridiană este extrem de eficientă. Masturbarea este o practică care nu este rezervată doar momentelor de singurătate, este o activitate care se poate invita și în cadrul preludiului. Pentru a găsi sau pentru a oferi plăcere, există numeroase alte modalități, fie găsind faimosul punct G, fie alegând să practici tantrismul, o formă de sexualitate mai spirituală.

Folosește lubrifiant

Numeroase sunt femeile care, odată cu înaintarea în vârstă, odată cu apropierea menopauzei, se confruntă cu uscăciunea vaginală dar și cu alte probleme precum diminuarea elasticității vaginului și dureri în timpul actului sexual. Aceste probleme se datorează scăderii nivelului de estrogen ceea ce duce la scăderea dorinței sexuale. Cea mai bună soluție este aceea de a folosi lubrifiant, un lubrifiant pe bază de silicon, nu un produs pe bază de apă. Dacă situația nu se remediază, atunci cel mai bine este să apelezi la un medic.

Pentru o viață sexuală împlinită, o femeie trebuie să își cunoască foarte bine corpul, să își asculte dorințele sale dar și cele ale partenerului său de viață.

Articol susținut de PSK

 

 

related posts

Modifică setările cookies