Cum se menține Jennifer Lawrence în formă. Dieta actriței are un „un secret"


Jennifer Lawrence a spus într-un interviu citat de news.com că dieta pe care o ține are „un secret”.


L-Law (28 de ani) a precizat că nu e adepta dietelor și că preferă să meargă la sală ori de câte ori are puțin timp liber.  

Cu toate astea, atunci când alege să țină o dietă, spune ea, mânâncă (și) foarte multă pizza. „Nu îmi place când oamenii spun: fac doar asta și mânânc doar asta. Prin urmare recunosc că mă amuz teribil spunându-le celor care mă întreabă ce trucuri de slăbit mai folosesc că secretul dietelor mele e pizza. Da! Chiar vorbesc serios! [...] Recunosc, însă, că merg la sală chiar și de două ori pe zi în perioadele când nu filmez nimic. Fac cardio, pilates, bandă, de toate.”, a spus Lawrence. 

Lawrence a mai precizat că îi datorează silueta perfecta pe care o are fostului ei antrenor de fitness, Dalton Wang, care – spune ea – a învățat-o să își alinieze mintea cu corpul. 

„M-a învățat să am inclusiv o rutină strictă de yoga, să învăț să respir corect și să nu merg la somn până nu meditez cel puțin 10 minute. Tot de la el am învățat să nu mănânc fără noimă între mese, mai ales că mie îmi e foarte foame tot timpul. […] Mănânc ca un om al peșterii. Sunt, probabil, singura actrița despre care nu se va zvoni niciodată că e anorexică. La Hollywood sunt considerată o actriță obeză. Mă distrează asta. Femeile ar trebui să învețe că dacă ele se simt bine cu corpurile lor... fetelor, asta e tot ceea ce contează, nu standardele societății.”, a conchis Lawrence. 

related posts

Modifică setările cookies