Daca te incumeti sa-i pregatesti o friptura, trebuie sa tii cont de anumite trucuri:
- stropeste-o cu putina lamaie pentru a deveni mai frageda si mai suculenta
- condimenteaza carnea foarte bine. Daca adaugi de exemplu foi de dafin, piper si ienibahar carnea de pasare va capata gustul carnii de vanat!
- adauga in compozitia prin care treci carnea un varf de cutit de praf de copt. Vei obtine astfel o crusta de snitele fina si crocanta.
Vezi si alte sfaturi despre friptura pe csid.ro!
La capitolul desert, prepara-i o prajiturica afrodiziaca cu bezea si ciocolata!
Pentru crusta din bezea ai nevoie de: 4 albusuri la temperatura camerei; 1 varf de sare; o ceasca de zahar; ½ lingu¬rita esenta de vanilie.
Pentru umplutura: 350 grame ciocolata maruntita; 5 lingurite de espresso (pudra); 1 varf de sare; 4 galbenusuri; o ceasca de frisca foarte rece; 2 lingurite de lichior Kahlua.
Toppingul: o ceasca de frisca foarte rece; o lingurita esenta de vanilie; 400 grame capsuni sau zmeura feliate (optional); ¼ ceasca de ciocolata rasa (optional).
Afla modalitatea de preparare pe csid.ro!