Declaratie soc: Unele vedete mananca servetele pentru a-si mentine silueta


Janet Jackson a declarat intr-un interviu recent ca presiunea la care sunt supuse femeile celebre de la Hollywood este atat de mare, incat acestea, pentru arata bine si pentru a-si mentine silueta, isi potolesc senzatia de foame mancand servetele din hartie.
 


Cu ocazia interviului acordat realizatorului TV Piers Morgan pe postul CNN, Janet Jackson a declarat ca multe dintre femeile celebre de la Hollywood au devenit victime ale nevoii de a fi perfecte si de a arata foarte bine tot timpul, din cauza infometarii sustinute la care se supun. In opinia cantaretei americane, unele dintre colegele ei au depasit de mult limitele fizice ale trupurilor lor in incercarea de a-si mentine silueta.

"Este o adevarata nebunie. Acesta este motivul pentru care multe femei din ziua de azi opteaza pentru directia contrara. Ele sunt nemancate. Am auzit o serie de povesti ingrozitoare. Nu voi da nume, dar este ceva teribil. Ele mananca servetele de hartie, inghit servetele Kleenex pentru a-si umple stomacul. Pentru a se simti satule. Ca sa nu-si doreasca sa mai ia o alta inghititura si asta este tot ceea ce mananca uneori", a declarat cantareata.

Citeste mai multe despre dietele drastice vedetelor de la Hollywood pe mediafax.ro.
 

related posts

Modifică setările cookies