Dieta care accelerează metabolismul. Cum să scapi de kilogramele în plus și să te menții în formă


Lupta cu kilogramele în plus este o bătălie din care femeile își doresc să iasă mereu învingătoare. Dieta care accelerează metabolismul pare să fie arma de care noi, reprezentantele sexului frumos, avem nevoie.


Dieta care accelerează metabolismul se întinde pe patru săptămâni(mai precis 28 de zile) și e formată din 3 faze de desfășurare. Faza 1 cuprinde primele două zile din fiecare săptămâna. Zilele 3 și 4 sunt destinate fazei 2, iar ultimele 3 zile aparțin fazei 3.

 

Planul de desfășurare pentru dietă care accelerează metabolismul.

 

Faza 1: Pâine prăjită și căpșune

 

Ingrediente pentru o porție: 1 ou, o linguriță de vanilie, o felie de pâine prăjită, un sfert de linguriță de scorțișoară, 2 lingurițe de suc de lămâie, o jumătate de ceașcă de căpșune congelate.

 

Amestecă oul, vanilia și scorțișoară într-un bol mic, înmoaie pâine în aceast preparat și apoi pune-o la toaster pentru a se rumeni pe ambele părți.

 

În timp ce felia de pâine este la toaster, dezgheață căpșunele și adaugă peste ele sucul de lămâie, amestecă bine și apoi pune compoziția peste felia de pâine.

 

Faza 2: Budincă de ciocolată și semințe de chia

 

Ingrediente pentru două porții: un sfert de ceașcă de semințe de chia, o ceașcă și un sfert de lapte de migdale, o lingură și jumătate de cacao pudra și câțiva fulgi de ciocolată pentru ornament. 

 

Amestecă laptele de migdale, semințele de chia și pudra de cacao într-un castron până se omogenizează. Pune acest amestec în alte farfurii și lasă-le la frigider peste noapte pentru că budincă să se întărească.

 

Faza 3: Sorbet din semințe de floarea soarelui și piersici

 

Ingrediente: 4 cești de gheață, 2 cești de piersici congelate, un sfert de ceașcă de semințe de floarea soarelui.

 

Adaugă toate ingredientele într-un blender și așteaptă până se omogenizează. Se poate servi imediat și poți pune amestecul la frigider până obții consistentă dorită.

 

Dieta care accelerează metabolismul pare să fie pe lângă un regim de slăbire și un program bine pus la punct pentru a rămâne la greutatea dorită.

related posts

Modifică setările cookies