Dieta cu care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu are ce să îți facă rău. Nu are niciun fel de contraindicație!”


Carmen Tănase a fost invitată în podcastul lui Adrian Artene, acolo unde a depănat amintiri din cariera sa impresionantă, a vorbit despre dieta care a ajutat-o să slăbească 10 kilograme și a atins și un subiect sensibil, moartea soțului ei. 


„Carmen Tănase este unul dintre puțini oameni binecuvântați de Dumnezeu să reușească să-și treacă emoția prin filtrul ecranului, de aceea, crede-mă, te invit să urmărești o poveste care te va încărca cu energie pozitivă!”, spune Adrian Artene despre cel mai nou episod al podcastului „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE”.

Înainte să-și piardă jumătatea, pe criticul Victor Parhon, îndrăgita actrița a povestit că a făcut un pariu cu moartea.

„E vorba de perioada când soțul meu a fost bolnav și când am pus, așa, e un pariu. Aveam niște discuții eu cu doamna asta în privat. Și am zis: ‘n-o să reușești’. Sau dacă o să reușești, o să-ți fie foarte greu cu mine, pentru că eu n-o să mă las. Nu i-a fost ușor. Da, până la urmă să zicem că a învins. Da, într-un fel a învis, pentru că l-a luat, a murit atunci”, a declarat Carmen Tănase, în exclusivitatea, în studioul de podcast.

Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme cu dieta Nupo

Actrița a mărturisit că a ținut de-a lungul timpul zeci de diete. „Deci eu până să nasc și după ce am născut, am fost un om foarte slab. Adică aveam complex pentru că eram îngrozitor de slabă, ca un băț. Unu’ mi-a zis odată pe stradă: `ia uite și la radiografia asta!`. Era ceva îngrozitor, nu avea nicio formă, nu aveam nimic. După ce am născut a fost ok, după aceea am avut niște probleme cu tiroida și atunci s-a dat totul peste cap. Am aflat târziu asta cu tiroida și m-am îngrășat. Și am ținut toate tâmpeniile din toate revistele, pe urmă după ce a apărut internetul țineam tot ce găseam pe toate site-urile, tot ce îmi recomanda unul sau altul țineam și eu și slăbeam 3 - 5 kg și după puneam 10 kg la loc”, a povestit Carmen Tănase.

Actrița a dezvăluit că a slăbit cu Nupo, o dietă care se bazeaza pe consumul de shake-uri proteice pentru a suprima foamea si a furniza organismului proteinele esențiale, limitând în același timp aportul caloric.

„Am slăbit cu o dietă… O știu de mult timp, dar nu știu cum de nu am folosit-o până acum. Îmi vine să îmi dau cu pumnii în cap pentru că am ținut toate dietele posibile. Într-o zi am văzut pe internet dieta Nupo și am zis de ce nu încerc și eu. Este o dietă scandinavă și avem încredere în oamenii ăia că știu ce fac. Este concepută pentru bolnavii de diabet tip 2, pentru că ei trebuie să țină regim și trebuie să aibă și toți nutrienții și tot ce le trebuie ca să nu amețească și așa mai departe. E foarte complicat să îți faci singur un regim care să aibă puține calorii, dar să aibă și toate vitaminele necesare. Niște oameni au muncit foarte mulți ani ca să facă această dietă și ea funcționând la diabetici și ei reușind să își mențină greutatea, atunci a fost extinsă și la cei cu obezitate. Din câte știu eu, în două țări scandinave, această dietă este decontată de casa de asigurarări pentru oamenii care au aceaste afecțiuni. Lumea zice că mănânc prafuri. Dar nu e așa. Nu are ce să îți facă rău. Nu are niciun fel de contraindicație. Trebuie să mănânci 6 mese, asta e ideea. Ca să ai tot ce trebuie pentru o zi, trebuie să mănânci 6 mese. Tu poți să îți împarți mesele astea cum vrei. Poți să le mănânci pe toate șase o dată. Adică nu trebuie să îți cântărești, nu trebuie să ții ore, e foarte comodă. O iei cu tine, îți faci oriunde, apă îți trebuie”, a conchis actrița.

Fotografii: Instagram/ capturi Youtube

  • Dieta cu care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu are ce să îți facă rău. Nu are niciun fel de contraindicație!”

related posts

Modifică setările cookies