Adeptă a curelor de slăbire, care ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus aduse de cele trei sarcini prin care a trecut corpul său, Ela Crăciun este chiar ea pacienta care a remarcat rezultate spectaculoase în urma accesării sfaturilor oferite de psihonutritionistul său, Gina Tăujan.

,,Când am apelat eu la Gina, s-a întâmplat un miracol și practic am reînvățat să mănânc. Gina are foarte multe rețete geniale, în care se regăsesc din abundență legumele, așa că eu inițial m-am declarat sceptică față de șansele mele reale de a face schimbarea această alimentară și de a renunța la carne. Țin să spun că preparatele recomandate de ea sunt foarte bune, ușor de gătit și am observant că dacă respect regulile și mănânc corect, nu mai simt nevoia de dulciuri. ", a declarat Ela Crăciun despre schimbarea aducă în viața ei de reeducarea alimentară.

Cum reușește Gina Tãujan să îi ajute pe oameni să slăbească, fără să cântărească mâncarea, fără să numere caloriile sau să apeleze la tot felul de remedii, minune", aflați din podcastul ,,Cu Ela la doctor", unde invitata sa vorbește în detaliu despre cum reeducarea alimentară este singurul remediu care asigură menținerea siluetei pe termen lung.

,,Este clar că nu pastilele de slăbit, nu ceaiurile de slăbit sau ce s-a mai inventat pe lângă ne oferă nouă rezultatele promise, pentru că îmi dau seama că nu pot să trăiesc cu jumătate de fruct pe zi și un ou fiert. Atunci învăț să am grijă de mine și să conștientizez că suma obiceiurilor care pe mine mă compun că om, m-au adus cu o greutate mai mare decât era normal", declară psihonutritionistul Gina Tăujan.

Conceptul de reeducare alimentară pornește de la necesitatea prioritizării sănătății noastre și a recăpătării energiei în viața de zi cu zi, care astfel devine obiectivul principal pentru întreg procesul de slăbire și menținere a siluetei pe termen lung.

,,Cel mai important este că omul să își asculte corpul, fără să cântărească mâncarea sau să numere caloriile. De aici vine nu doar slăbitul, ci vine menținutul, cât și o relație sănătoasă cu mâncarea, fără frustrare", a declarant Gina Tăujan.

Podcastul oferă informații prețioase atât din punct de vedere nutritiv, cât și emoțional, pentru că pune accent pe construirea unei relații sănătoase cu mâncarea și spre suprinderea audienței, se vorbește chiar și despre cum shaorma poate fi consumată cu regularitate.

Cu informații prețioase despre ce putem comanda atunci când suntem la restaurant sau pur și simplu atunci când suntem pe fugă, în tumultul zilnic al activităților, podcastul dedicat nutriției este o sursă valoroasă de informații pentru cei care au înțeles că în spatele celor mai multe probleme de sănătate se afla în primul rând nutriția.

Aflat la cea de-a cincea ediție, podcastul, ,,Cu Ela la doctor" aduce în atenția publicului specialiști în sănătate capabili să aducă informații importante și verificate celor interesați de un stil de viață sănătos și o permanentă stare de bine.