Ele sunt cele mai sanatoase si in forma vedete de la Hollywood. Descopera-le secretele de dieta si sport!


Urmatoarele staruri sunt aproape la fel de celebre pentru pasiunea lor pentru sport, yoga sau mancare sanatoasa ca pentru melodiile pe care le lanseaza, filmele in care joaca sau hainele pe care le creeaza.


1.    Madonna

Niciun top al vedetelor obsedate de sanatate care se respecta nu ar putea incepe fara Regina Pop. Antrenamentele ei lanseaza, literalmente, trenduri in fitness. Madonna face ashtanga yoga din 1996 si, intre timp, s-a apucat si de bikram yoga. Bratele ei au facut-o celebra pe antrenoarea Tracy Anderson, inainte ca diva pop sa renunte la mignona fitness guru si sa se antreneze cu Sadie Lincoln. Madonna este, de asemenea celebra pentru dieta ei macrobiotica.

Cele mai lucrate corpuri din showbiz. Aparitiile in bikini care ne-au lasat mute de admiratie si pline de invidie

2.    Gwyneth Paltrow

O admiram pe Gwyneth pentru determinarea ei de a experimenta toate tipurile de miscare si dieta – de la yoga la bucataria macrobiotica – in timp ce-si face timp si pentru cariera, familie si site-ul ei, goop.com. In ultimii ani, Paltrow s-a transformat cu succes intr-un guru al stilului de viata sanatos si al cresterii copiilor. Cand nu povesteste despre beneficiile dietelor de detoxifiere sau bea sucuri organice, Gwyneth face yoga cu Eddie Stern sau ridica greutati cu Tracy Anderson.

3.    Natalie Portman

Pentru a se pregati pentru rolul care i-a adus un Oscar, cel de balerina torturata din “Black Swan”, Natalie Portman s-a antrenat 6 zile pe saptamana, intre 5 si 8 ore pe zi, cu fondatorul scolii Ballet Beautiful. Evident, in timpul sarcinii a renuntat la antrenamentul dureros, dar avand in vedere ca e logodita cu dansatorul si coregraful Benjamin Millepied, e de asteptat sa isi reia exercitiile in curand. Actrita are grija si la dieta, una dintre mancarurile ei preferate fiind varza de Bruxelles cu un pahar de suc verde.

Antrenorul personal a dat-o de gol. Ce nu a vrut Rihanna sa se afle despre dieta si antrenamentul ei

4.    Christy Turlington

Supermodelul este o impatimita practicanta de yoga si editor al revistei “Yoga Journal”. Christy a scris si o carte in care si-a povestit experienta cu yoga: “Living Yoga: Creating a Life Practice”. Vedeta este, de asemenea, vegetariana si a creat, in 1999, o gama de ingrijire a pielii inspirata de Ayurveda, “Sundari”, care s-a bucurat de real success. Turlington si-a imprumutat imaginea unor campanii PETA si anti-tutun.

5.    Donna Karan

Designerul new-yorkez practica yoga de la 18 ani. Dupa ce a devenit celebra in lumea modei, Donna s-a concentrate pe explorarea spiritualitatii, incercand totul, de la Reiki (sistem de terapie alternativa), la cristale vindecatoare si pana la Kabbalah. A devenit, intre timp vegana si practica cure de detoxifiere si purificare. Datorita fundatiei ei, Urban Zen, Karan a creat si sustine programe de vindecare alternativa pentru bolnavii de cancer din New York.

 

  • Ele sunt cele mai sanatoase si in forma vedete de la Hollywood. Descopera-le secretele de dieta si sport!

related posts

Modifică setările cookies