Elle Macpherson, cei șapte pași pe care-i urmează zilnic pentru o siluetă de vis


La 54 de ani, Supermodelul Elle Macpherson arată în continuare impecabil. Aceasta a dezvăluit cei șapte pași pe care-i urmează în fiecare dimineață pentru o siluetă de vis și o sănătate de invidiat. 


Supermodelul australian Elle Macpherson are o rutină cu care începe fiecare zi, mărturisind că cei șapte pași pe care-i urmează o mențin sănătoasă și într-o formă maximă.

În rubrica sa, Get The Gloss, Elle a dezvăluit care este primul lucru pe care îl face dimineața pentru a se simți și a arăta formidabil.

Pentru Elle Macpherson, dimineața perfectă este cea în care, cu o seară înainte, și-a făcut exercițiile de yoga și a băut o ceașcă de ceai din plante, înainte de a dormi cel puțin șapte ore. 

Elle se trezește natural - fără ajutorului alarmei de la ceas - în jur de 5.30 dimineața, înainte de a ieși pentru câteva minute în aer liber.

Primul lucru pe care îl face este să bea o cană cu apă caldă și suc proaspăt de lămâie, pentru o accelerare blândă a metabolismului. Dacă are nevoie de un stimulent, Elle preferă să adauge în apă niște piper cayenne și sirop de agave, în loc să savureze un espresso.

Petrece apoi câteva momente meditând, ceea ce o ajută să-și pună gândurile în ordine pentru ziua pe care o are în față.

Își face un duș fierbinte, se usucă, apoi face un scurt duș cu apă rece pentru a 'încuraja circulația'. 

După duș, modelul consumă două lingurițe din pudra Super Elixir, o creație proprie, dizolvată în apă filtrată - un produs extrem de benefic pentru sănătate. 

De asemenea, Elle își face exercițiile fizice, de preferat afară, în lumina soarelui.

Micul dejun constă, de obicei, într-un mousse de ciocolată, în care Elle Macpherson amestecă pulpă de avocado, pudră proteică, ciocolată peruviană și apă. 

Supermodelul spune că această combinație reprezintă 'o modalitate grozavă de a oferi organismului proteine sănătoase, grăsimi sănătoase, fibre și hidratare în același timp'. 

  • Elle Macpherson, cei șapte pași pe care-i urmează zilnic pentru o siluetă de vis

related posts

Modifică setările cookies